Filtrér efter

Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Tilbud

Muga Rose
  • På tilbud!
  • Ny
Vis her Quick View

Muga Rose

129,00 kr.
Antal Rabat pr fl. Pris pr fl.
12 49,00 kr. 80,00 kr.

Her er roseen der har høstet flotte ratings igennem mange år, og bare fortsætte med det, der er selvfølgelig tale om Muga rosé. Det er en rose der helt sikker går kan gå hen og bliver din sommer favorit! Farven er flot lys laksefarvet, lige som en rose skal være. I næsen opleves der noter fra søde jordbær, abrikos, rosenblomst og citrusfrugter, og et let strejf af vanilje, med sit blend af Garnacha, Viura og Tempranillo byder Muga virkelig på mange lækre noter I munden opleves Muga Rosé som en behagelig Rund og frisk vin med friske og behagelig syre med en let tørhed. Alt i alt en lækker ros fra Rioja der har fået 25 dage på fade, hvilket gør den rund og let cremet, men stadig frisk og egner sig derfor godt til sommervarmen.

Castillo de Monesma - Reserva
Vis her Quick View

6 Stk kasse med Castillo de...

399,00 kr.

Vinen har en intens hindbærfarve. Den dufter af kaffe, stikkelsbærmarmelade, moden frugt og træ. Afrundet og fyldig krop med smag af frugt og træ.

Ved køb af denne kasse er prisen kun 66,50 kr pr flaske + Gratis fragt på hel edin ordre 

Spar op til 455 kr på denne kasse.

6 Stk kasse med Monasterio...
Vis her Quick View

6 Stk kasse med Monasterio...

699,00 kr.

Her er der smæk for skillingen! Søger man en meget krydret vin, så behøver man ikke søge mere, for Monasterio de los Olivos Selección Privada er en af de mest krydrede vine vi har og muligvis i Spanien. Kvaliteten her sprænger skalaen, men det er ikke en vin for alle, for der er meget power i den.

Ved køb af denne kasse er prisen kun 116,50 kr Pr flaske + Gratis fragt på hele din ordre.

Spar op til 677 kr på denne kasse.