Filtrér efter

Vingård
more... less
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Smagskasse

Tid til at prøve noget nyt?. Prøv en lækker smagskasse med vores forskellige vine, vi  har sammensat flere forskellige typer kasser så uanset om det er fordybelse med venner, jagt med drengende og spa med tøserne så har vi lavet en kasser der passer til lige den lejlighed som du skal bruge vinen til.

Vi har en bred vifte at spanske vine, og vi ved at det nogle gange er svært at sætte sig ind i alle de forskellige slags som vi har, gør det nemt, snup en smagskasse nu og få den leveret indenfor 48 timer

Vinmandens overraskelse - 3...
Vis her Quick View

Vinmandens overraskelse - 3...

250,00 kr.

I denne kasse får du 3 flasker lækker vin som er sammensat af vores vinmand. Kassen indeholde en hvid, en rose og en flasker rødvin. Er der en vintype du ikke ønsker skal det oplyses i kommentarfeltet når du betaler. 

Glæd dig til en lækker overraskelse med vin for mindst 300 kr i vejl udsalgs pris

Vinmandens overraskelse - 6...
Vis her Quick View

Vinmandens overraskelse - 6...

500,00 kr.

I denne kasse får du 6 flasker lækker vin som er sammensat af vores vinmand. Kassen indeholder 2 hvid, 2 rose og 2 flasker rødvin. Er der en vintype du ikke ønsker skal det oplyses i kommentarfeltet når du betaler. I denne kasse vil du altid få vin for mindst 600 kr i vejl pris,  Glæd dig til en lækker overraskelse.