Filtrér efter

Klassificering
Druer
Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Husk at melde dig ind i vores kundeklub

Forside

El Garnacho Viejo de la...
Vis her Quick View

El Garnacho Viejo de la...

799,00 kr.
799,00 kr. Pr.fl. v/ 1 stk. (75 cl.)

Er du klar på en helt speciel oplevelse? Denne vin er produceret af Raul Acha og hans familie. Druerne kommer fra vinstokke, der blev plantet for over 100 år siden. Hele produktionsprocessen laves af familien, lige fra høst til flaskning og de udvælger selv de bedste druer til vinen.

Flasken kommer i en mørk trækasse. 

Buró Crianza Buró Crianza
Vis her Quick View

Buró Crianza

990,00 kr.
165,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Buró Crianza er lavet på stjernedruen i Ribera del Duero, Tempranillo og det har de gjort rigtig godt. Dette er en vin alle kan lide, den er ikke for stærk, den er ikke for svag, den er lige hvor den skal være. Men vi ved jo godt, at Bodegas Pascual laver kvalitetsprodukter og det er svært at finde produkter, som de fremstiller, der ikke er af højeste kvalitet. Denne vin er selvfølgelig ikke nogen undtagelse, muligvis er det kun Diodoro, som overgår denne i kvalitet.

Buró Crianza Magnum
Vis her Quick View

Buró Crianza Magnum

2.034,00 kr.
339,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (150 cl.)

Buró Crianza er lavet på stjernedruen i Ribera del Duero, Tempranillo og det har de gjort rigtig godt. Dette er en vin alle kan lide og i denne flaske får du endnu mere vin.

Cava Ramiro II Rosado BRUT
Vis her Quick View

Cava Ramiro II Rosado BRUT

840,00 kr.
140,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Rosé Cava som kan nydes som velkomstdrink, men også til lette retter som fisk og skaldyr

La Fillaboa 1898
  • Denne vare er udsolgt
Vis her Quick View

La Fillaboa 1898

975,00 kr.
325,00 kr. Pr.fl. v/ 3 stk. (75 cl.)

Dette er en hvidvin af absolut højeste klasse. Det er utroligt hvor meget smag og elegance man har fået ud af druerne. Det er ikke mindre end det bedste af det bedste blandet med englesang og børneglæde, som man har kommet på flaske. 

Seks år har vinen ligget på ståltank og har trukket smag i mens den har ligget "sobre lías". Det giver en fylde og smag der er meget få andre vine der kan matche.

96 point i Guía Peñin. Meget få hvidvine har fået lige så mange point. 

Diodoro Autor - Magnum
  • Denne vare er udsolgt
Vis her Quick View

Diodoro Autor - Magnum

4.794,00 kr.
799,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (1,5 l.)

Rødvin fra Ribera del Duero ved vi alle er verdensklasse eller der findes mange som er helt i toppen. Når man skal beskrive Diodoro fra Bodegas Pascual, så skal vi finde de helt store gloser frem. Den fremstilles kun de år, hvor kvaliteten af druerne er helt i top. Den nuværende årgang er 2009 og så springer den nogle år når den næste kommer, fordi der var flere år i træk, hvor kvaliteten af druerne var for lav. 

Dette er deres lille baby, som de passer godt på og sørger for kun bliver lavet af det bedste og det har resulteret i en vin der er af ekstrem høj kvalitet.

Hacienda Monasterio 2019
Vis her Quick View

Hacienda Monasterio 2019

2.394,00 kr.
399,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Vi ved godt hvad der sker, når Peter Sisseck røre ved noget der har med vin at gøre. I Ribera del Duero startede han hos Hacienda Monasterio og fik allerede dengang skabt noget helt specielt. Han er ikke længere på Hacienda Monasterio, da han jo har startet sin egen Bodega, men vinene er stadig gode. 

En Crianza som denne her er bare rigtig god vin til rimelige penge. 

Palacio de Bornos,...
Vis her Quick View

Palacio de Bornos,...

690,00 kr.
115,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Dette er en rigtig god Sauvignon Blanc, hvor hyldeblomsterne springer ud af flasken, når man åbner den. Åh, hvor er den bare skøn! 

Der er ingen skuffelse at spore når man smager på denne hvidvin. 

Quelías rosé - 75 cl.
Vis her Quick View

Quelías rosé - 75 cl.

894,00 kr.
149,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Dette er verdens bedste rosévin! Det er ikke bare os der siger det, Quelías Rosé blev til Bruselas Concours 2019 kåret til verdens bedste rosévin. Vi vil også godt stå inde for den bedømmelse, for der er tale om en ekstraordinær god vin. 

Man behøver næsten bare at kigge på flasken, for at se hvor elegant og flot den fremstår og smagen overgår utroligt smukke flaske og farve. 

Quelías rosé - Magnum -...
Vis her Quick View

Quelías rosé - Magnum -...

279,00 kr.
279,00 kr. Pr.fl. v/ 1stk. (1,5 l.)

Dette er verdens bedste rosévin! Det er ikke bare os der siger det, Quelías Rosé blev til Bruselas Concours 2019 kåret til verdens bedste rosévin. Vi vil også godt stå inde for den bedømmelse, for der er tale om en ekstraordinær god vin. 

Man behøver næsten bare at kigge på flasken, for at se hvor elegant og flot den fremstår og smagen overgår utroligt smukke flaske og farve.

Den kommer her i en rigtig blærerøvsflaske. Den er stor og flot og hvis man skal imponere på første date eller vise at man kan lidt mere, så er dette det rigtige valg 

Francesc Ricart Cava Brut
  • På tilbud!
Vis her Quick View

Francesc Ricart Cava Brut

774,00 kr.
79,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Francesc Ricart brut cava er fremstillet under de traditionelle Champagnemetode på de bedste cava-druer Farven er svag gul og boblerne er små̊ og diskrete. Duften er frisk og med noter af blomster, honning og et strejf af hvid fersken. I ganen er den yderst behagelig og elegant med en skøn smag af fersken, citrus og med en lille anelse bitterhed. Dette er et rigtigt godt bud på en Cava hvor der er høj kvalitet til prisen.

Elias Mora Crinaza
Vis her Quick View

Elias Mora Crinaza

1.074,00 kr.
179,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Kompleks og fyldig rødvin fra et af Spaniens topvinhuse. Elías Mora Crianza er fremstillet af Tinta de Toro druer (Tempranillo) som er lagret i 12 måneder på 50 % franske og 50 % amerikanske egetræsfade. Vinen er mørk med flot violet kant. I næsen er der noter af modne sorte frugter samt en let sødme fra fadende. I munden er den kraftig med masser af udtryk, det velafbalanceret fad, et strejf af vanilje samt masse af sorte bær.

Muga Crianza
Vis her Quick View

Muga Crianza

2.388,00 kr.
199,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Muga Crianza er ikke en vin man normalt ser på det danske marked, lige som Muga Reserva har denne vin også fået 24 måneder på fad, og er fremstillet med de samme druer. Forskellen på de 2 vine findes i at Crianza er fremstillet til det Spanske marked, og da vi har et søsterselskab i Spanien, er det her vi fortager alle vores indkøb, derfor er vores ikke en Reserva men i stedet for en Crianza.

Muga Rose
Vis her Quick View

Muga Rose

1.380,00 kr.
115,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Her er roseen der har høstet flotte ratings igennem mange år, og bare fortsætte med det, der er selvfølgelig tale om Muga rosé. Det er en rose der helt sikker går kan gå hen og bliver din sommer favorit! Farven er flot lys laksefarvet, lige som en rose skal være. I næsen opleves der noter fra søde jordbær, abrikos, rosenblomst og citrusfrugter, og et let strejf af vanilje, med sit blend af Garnacha, Viura og Tempranillo byder Muga virkelig på mange lækre noter I munden opleves Muga Rosé som en behagelig Rund og frisk vin med friske og behagelig syre med en let tørhed. Alt i alt en lækker ros fra Rioja der har fået 25 dage på fade, hvilket gør den rund og let cremet, men stadig frisk og egner sig derfor godt til sommervarmen.

Muga- El Anden La Estacion
Vis her Quick View

Muga- El Anden La Estacion

840,00 kr.
140,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Muga El Andén de la Estación 2016 er en blød rødvin med aromaer af skovfrugter, balsamico noter af lakrids og antydninger til vanilje og toast. På ganen er den saftigt, frugtig og let at drikke. En vin med velafrundede tanniner, velintegreret syre og lang finish.

Muga Reserva Seleccíon...
Vis her Quick View

Muga Reserva Seleccíon...

3.660,00 kr.
305,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

På næsen er det komplekst med antydninger af modne røde og sorte frugter, antydninger af sort peber og et subtilt strejf af cremet og røget eg, flot efterfulgt af noter af kaffe og mentol. På ganen er den glat og elegant, den udvikler sig med et optimalt volumen, hvilket resulterer elegant og harmonisk i mellemganen med antydninger af modne røde frugter og krydderier. Det fremhæves af en kraftig garvestruktur og frisk syre.

Muga Blanco
Vis her Quick View

Muga Blanco

1.440,00 kr.
120,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Farven er flot halmgul. Den har en slående intens næse med lækre blomsteraromaer, der kommer i forgrunden (hvide blomster, jasmin) sammen med noter af citrusfrugter og grønne æbler. En kompleks og forførende hvidvin.
På ganen er den meget smidig med en følelse af modenhed.
Interessant nok på resten af ​​ganen kommer en skøn mineralitet og friskhed, men udvikler sig
til en livlig, og sprød finish, der også gør vinen til en god partner til mad.
En hvidvin, der vil behage mange typer forbrugere, fra uindviede til purister. Perfekt parring til blandt andet grillede fisk, skaldyr, risretter og selvfølgelig som det perfekte glas til en hyggelig stund.

Pagos de Araiz, Crianza
Vis her Quick View

Pagos de Araiz, Crianza

630,00 kr.
105,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Her er en vin der smager af meget mere end den koster. En skøn coupage fra Navarra. Selvom vinen ikke endnu er certificeret økologisk, så bruger vingården produktionsmetoder, som er miljøvenlige og de arbejder på at få det økologiske mærke på deres flasker.

Alto de los Zorros 10 meses
Vis her Quick View

Alto de los Zorros 10 meses

810,00 kr.
135,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Dette er muligvis en af de vine vi fører, som har den bedste relation pris-kvalitet. Dette er en vin af utrolig høj klasse og man skal op i et ret høj prisniveau, for at finde vine i samme kategori. Forfatterne af denne vin er Bodegas Solterra og så ved vi, at der er tale om kvalitet. De formår at fremtrylle det ene mesterværk efter det andet og i dette prisleje er det bare utroligt, at man kan få en vin på dette niveau.

Altos de los Zorros crianza
Vis her Quick View

Alto de los Zorros crianza

1.194,00 kr.
199,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Denne vin er bare skøn. Den kan drikkes alene, med mad, med venner, til fest eller en helt almindelig aften, for den er altid god. Det er svært at bestemme hvilken man bedst kan lide af AZ-vinene. 

Kent er helt vild med AZ autor, som muligvis er en af hans favoritvine i hele verden.

Henrik kan godt lide AZ crianza. Han lavede en vinsmagning med vennerne og det var Crianza der var flest der syntes om.

AZ 10 meses er en af de vine der har bedst relation pris-kvalitet, så man må selv prøve dem og se hvad det er man synes om.

Der er selvfølgelig også Solterrior, men her snakker vi en helt anden klasse af både kvalitet og pris. Der skal vi sammenligne med en vin som Flor de Pingus.

Men lige meget hvilken af vinene du vælger, så er du sikker på at du får en rigtig god vin.

Roselito Rosé - Ribera del...
Vis her Quick View

Roselito Rosé - Ribera del...

834,00 kr.
139,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Roselito fra Antídoto er en rosévin der udstråler og smager af sommer. Sommerens frugter som jordbær og vandmelon kommer til udtryk i duften og når ud smager på den, så er det andre af sommerens gaver der viser sig i form af bla. rabarber og blommer.

Så hvis man vælger at servere den med en frugtblanding på terrassen, når man sidder og nyder solen, så ved man bare at det bliver en god sommer.

AN/2
Vis her Quick View

AN/2

1.134,00 kr.
189,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)
Alto de los Zorros autor. Spansk rødvin
Vis her Quick View

Alto de los Zorros - Autor

1.650,00 kr.
275,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Alto de Los Zorros (AZ) Autor er en af Kents absolutte favoritter.

Denne vin er svær at definere, for den er dejlig, skøn, rund, dyb og generelt bare en masse fantastiske ting, som der ikke er plads til at skrive her. Det er vinen man bruger, når man skal imponere på en første date, når man møder svigerfamilien, når man giver en gave som tak for hjælpen, for den skuffer aldrig. Det er vinen som alle synes rigtig godt om og den har masser af wow-factor. (Det er Kent, der har skrevet beskrivelsen her, så man lægger måske mærke til lidt ekstra entusiasme her)

Anayón Cariñena
Vis her Quick View

Anayón Cariñena

1.350,00 kr.
225,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

100% Cariñena fra Cariñena, så hvis man er glad for Cariñena, så er dette vinen. Det en vin med saft og kraft i og den ligger godt i maven.

Anayón Garnacha
Vis her Quick View

Anayón Garnacha

1.350,00 kr.
225,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Her har vi en af Kents favoritter. En kraftig fætter af 100% Garnacha, der kan drikkes i store mængder både til mad og alene sammen med vennerne og nogle gange også konen eller manden.

MMM Macho Man
Vis her Quick View

MMM Macho Man

1.434,00 kr.
239,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Macho Man er Casa Rojos første vin og er til med også deres bedst sælgende vin. På etiketten finder du vinsmageren som fremstiller denne lækker vin. Mange mener den smager som han ser ud, en fyldig mand/vin men en rund smag/blød mand. Vinen fremstår med masser smag af røde frugter og en lang silkeblød eftersmag. Duften af friske bær, krydderier og chokolade, en fyldig vin med noter af egetræ fra fadlagringen. Vinen lagrer i nye fransk eg træfade, og derefter i ler amforaer. Skal man stole på eksperterne, så er man helt sikker på en lækker vin oplevelse.

Castillo De Enériz
Vis her Quick View

Castillo De Enériz

828,00 kr.
69,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Farven er lys citrongul farve. I næsen er den fantastisk aromatisk udtryk med intense aromaer af tropisk frugt, hvid og stenfrugt. I munden denne skønne chardonnay frisk og silkeagtig med minder om tropisk frugt.

Hacienda Lopez de Haro...
Vis her Quick View

Hacienda Lopez de Haro...

534,00 kr.
89,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Den smager af syd, sol og sommer. Den er let at drikke og er dejlig blød og rund, så man bliver ikke træt af den.

Prøv de forskellige Hacienda Lopez de Haro og smag forskellen fra crianza der har været på fad i 18 måneder, reserva der har været på fad i 20 måneder, gran reserva der har været på fad i 30 måneder og 30 meses som har været på fad i 30 måneder og er specielt udvalgte druer. Alle skønne vine med hver sin personlighed.

Montesol Verdejo
Vis her Quick View

Montesol Verdejo

1.428,00 kr.
119,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Den fremherskende sort, der dyrkes, er D.O. Rueda, Verdejo, giver os denne storslåede vin. Druerne kommer fra Vinos Sanz' mest fremragende parceller i landsbyen La Seca i Valladolid.

En bleg, strågul vin med grønlige højdepunkter. Viser rene og delikate aromaer med elegante frugtagtige noter og antydninger af anis. Frisk, glat og meget afbalanceret på ganen.

Mar de Ons Albariño
Vis her Quick View

Mar de Ons Albariño

1.788,00 kr.
149,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Denne skønne Albariño er klar gul med strejf af grønt i farven. Intens på næsen med citronsyre, æble og aromatiske urter. Behagelig smag domineret med citrusfrugter og smag af anis og frisk mynte. En forfriskende og mineralsk finish på grund af påvirkning af Atlanterhavet. En dejlig vin, der klart kan anbefales!

Finca la Colina Verdejo
Vis her Quick View

Finca la Colina Verdejo

894,00 kr.
149,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Med druer fra udvalgte gamle vinstokke placeret på Finca La Colina, ejet af Vinos Sanz, er denne højkvalitets enkeltsort Verdejo lavet, der får os til at opdage alle nuancerne i den storslåede indfødte sort af D.O. Hjul. En eksplosion af fornemmelser inde i en flaske.

Montesol Sauvignon Blanc
Vis her Quick View

Montesol Sauvignon Blanc

1.668,00 kr.
139,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Denne pragtfulde Sauvignon Blanc kommer fra et udvalg af druer, der er håndplukket. Når først druerne er blevet nøje udvalgt i vingården, er vinen lavet på traditionel vis, hvorved den brede vifte af aromaer og smage, der er karakteristiske for denne druesort, så beslægtet med tropisk frugt, bevares.

Med en smuk strågul farve, legemliggør den en stærk intens aroma, som er duftende og frugtig. På ganen er den bred, glat, har en vidunderlig balance mellem syre og alkohol og en vedholdende finish.

Hacienda Lopez de Haro –...
Vis her Quick View

Hacienda Lopez de Haro –...

1.350,00 kr.
225,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

30 måneder på fad og 4 år på flaske, giver en moden og stor vin, men den er ikke for kraftig og med for meget træsmag, som nogle Rioja-vine har tendens til. 

Prøv de forskellige Hacienda Lopez de Haro og smag forskellen fra crianza der har været på fad i 18 måneder, reserva der har været på fad i 20 måneder, gran reserva der har været på fad i 30 måneder og 30 meses som har været på fad i 30 måneder og er specielt udvalgte druer. Alle skønne vine med hver sin personlighed.

Hacienda Lopez de Haro –...
Vis her Quick View

Hacienda Lopez de Haro –...

750,00 kr.
125,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Det er ikke nemt, at finde så god en reserva af denne kvalitet og til denne pris. Den kan man sagtens drikke til et godt stykke kød.

Prøv de forskellige Hacienda Lopez de Haro og smag forskellen fra Crianza der har været på fad i 18 måneder, Reserva der har været på fad i 20 måneder, Gran Reserva der har været på fad i 30 måneder og 30 meses som har været på fad i 30 måneder og er lavet af specielt udvalgte druer. Alle skønne vine med hver sin personlighed.

Bardos Romantica - Crianza
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Crianza

870,00 kr.
145,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Her har vi at gøre med en af Henriks favoritter. En han selv har drukket en del af og en der ofte serveres for venner og familie. Han opdagede den bare før Tim Atkins. 

Bardos Romántica Crianza fik 94 point af Tim Atkins i 2018 og har en score på Vivino på hele 4,1 stjerne, altså en Crianza fra Ribera del Duero og så på dette niveau til denne pris. Denne storsælgende vin er blandt de bedste crianza-vine fra Ribera del Duero. 

Aroa Jauna Crianza - økologisk
Vis her Quick View

Aroa Jauna Crianza - økologisk

714,00 kr.
99,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Aroa Jauna er en økologisk rødvin der er moderne, let og elegant. I munden er den frugtagtig med en velafbalanceret friskhed. Tanninerne er smidige og med silkeagtig struktur og en lang eftersmag. I næsen opleves der modne røde frugter som blommer, kokos og et strejf af tørrede blade. Vinmarken hvor druerne er plukket, er aldrig blevet behandlet med kemiske produkter.

Anayon Chardonnay
Vis her Quick View

Anayon Chardonnay

990,00 kr.
165,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Smag af citron med en aroma af hvide blomster som kaprifolie og mandelblomst, tropiske frugter som ananas og mango med et hint af vanilje. Ganen er cremet med udtryksfuld smag af honning og lime.

Matsu el Recio
Vis her Quick View

Matsu el Recio

1.194,00 kr.
199,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

I glasset er vinen flot klar rubinrød. I næsen er der chokolade, sorte frugter, lidt vanilje og en god portion fad. I munden opleves vinen blød og rund, fadet trænger igennem uden at være markant, det ligger sig flot i baggrunden på en yderst behaglig måde, der er små noter af dild, chokolade, tobak og sorte frugter. En meget behagelig vin at drikke, samtidig med at den har masser af power og noget at byde på. Og som de andre i Matsu serien så der her tale om en vin som gerne må få lidt modstang fra noget kød, salat er den ikke til.

Matsu el Picaro
Vis her Quick View

Matsu el Picaro

654,00 kr.
109,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Rubinrød farve med en duft af søde bær og mineraler. God krop og lækre tanniner. Smag af frugt og lakrids som kommer fra de modne druer. En kompleks vin med en moden og lang eftersmag.

Anayon Selección
Vis her Quick View

Anayon Selección

1.050,00 kr.
175,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Rødvin med en dybrød kirsebær farve. Smagen leder tankerne hen på modne frugter og chokolade, samt en svag kant af lakrids og tobak. Vinen er ikke filtreret. Ananyon Seleccion fremstilles kun i et meget begrænset antal flasker hver år.

Castillo de Monjardin Chardonnay
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin...

1.200,00 kr.
100,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Castillo de Monjardin Chardonnay er en fyldig hvidvin som har fadlageret i nye franske egetræsfade i 6 måneder. Det giver hvidvinen sin elegante lysegule farve med gyldne toner. Det er en hvidvin med struktur og lang gane, med en intens note af modne æbler og citrusfrugter. Vinen har en god afstemningen mellem syre og fedme og har en lang og behagelig eftersmag.

Matsu el Viejo
Vis her Quick View

Matsu el Viejo

2.034,00 kr.
339,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Takket være de gamle stokke på 100-130 år gives der et lavt udbytte, men til gengæld masser af kraft og smag i druerne. Her er der tale om en virkelig velsmag vin med masser af dybde og tyngde, men vi er med Matsu el Viojo også helt oppe i toppen af denne fantastiske serie. I glasset har vinen en flot dyb kirsebærfarve med violette kanter. I næsen fremtræder noter af mørke bær, peber, tobak og lakrids. I munden er vinen stor, fylding og rund på en rigtig behagelig måde, dens tanniner er velafbalanceret og ikke overdreven, der er noter af læder, tobak, eg, lidt vanilje og dild. Dette er helt klart en vin som vil imponere mange. Husk at denne vin har det bedst med de store bøffer og gryderetter. 

Huerta del Rey, Rosado
  • På tilbud!
Vis her Quick View

Huerta del Rey, Rosado

510,00 kr.
69,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Er du på udkik efter en frisk og let rosevin er Huerta del Rey lige sagen. Den egner sig godt til hygge på terrassen, eller sammen med salat, fisk og fjerkræ. Vinen er let og frugtig uden en masse syre. Vine er med praktisk skruelåg så du nemt kan nyde et enkelt glas og genne resten til senere.

Palacio de Bornos Brut
Vis her Quick View

Palacio de Bornos Brut

714,00 kr.
119,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Elegant smag, duft, udseende og flaske. Dette er en imponerende flaske brut, lavet på Verdejo-druen og den får en stor anbefaling fra os.

Palacio de Bornos, Rosado Semi-Seco
Vis her Quick View

Palacio de Bornos, Rosado...

654,00 kr.
109,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Mousserende rosévin til varme sommerdage og til at fejre store begivenheder. Hvis man ikke er til en mere tør champagne eller cava, så er denne mousserende vin lige sagen, da den er mere til den søde side, uden at den er alt for sød. 

Palacio de Bornos semi seco
Vis her Quick View

Palacio de Bornos semi seco

654,00 kr.
109,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

God mousserende vin med tilpas afbalanceret mellem surhed og sødmen. Vinen er en intens vin med duft af mynte og modne æbler. Farven er flot strågul med fine bobler

Castilo de Monjardin - Crianza
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin -...

1.260,00 kr.
105,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Denne blend er med udvalgte druer af premium Cabernet og Merlot sorter med aromatiske og frugtagtige typeegenskaber af Tempranillo. Aldret i 12 måneder på egetræsfade og derefter 12 måneder i flasken hvilket øger vinens struktur og raffinerede tanninen. og Intense rubinrød farve, det er en meget afbalanceret og elegant vin i munden. Let krydre noter, læder og eukalyptus og moden frugt.

Castillo de Monjardin Pinot Noir
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin Pinot...

1.428,00 kr.
119,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Castillo de Monjardín Pinot Noir El Cerezo er en blød, elegant og delikat vin. Friske røde frugter med noterne af vanilje. Tanninen er let og surheden velafbalanceret. Men det er en vin som deler vandene, enter er man stor fan af den eller også synes man slet ikke om den.

Castillo de Monjardin Rosado / Rose
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin Rosado

1.140,00 kr.
95,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Den er god, den er nem at drikke, den er elegant i både smag og udseende og den har en rigtig god relation kvalitet-pris. Så der er vist ikke så meget at tænke over. Køb!

El Pacto – Vino de autor -...
Vis her Quick View

El Pacto – Vino de autor -...

1.014,00 kr.
169,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

El Pacto er en 100% økologisk vin som med sin violette og røde toner har høstet flere priser. Duften af friske bær, lakrids, krydderier og chokolade. Vinen er korpulent med fin og frisk på samme tid, en fyldig vin med noter af egetræ fra fadlagringen.

Diodoro Autor
Vis her Quick View

Diodoro Autor

2.520,00 kr.
420,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Rødvin fra Ribera del Duero ved vi alle er verdensklasse eller der findes mange som er helt i toppen. Når man skal beskrive Diodoro fra Bodegas Pascual, så skal vi finde de helt store gloser frem. Den vin fremstilles kun de år, hvor kvaliteten af druerne er helt i top, derfor kan der forkomme årgange der ikke der ikke produceres.

Dette er deres lille baby, som de passer godt på og sørger for kun bliver lavet af det bedste og det har resulteret i en vin der er af ekstrem høj kvalitet og den skal bare smages mindst én gang i livet.

Garnacha Salvaje Moncayo
Vis her Quick View

Garnacha Salvaje Moncayo

690,00 kr.
115,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

La Garnache salvaje del Moncanyo er en lys bordeauxrød vin. Duften af vilde bær, de nye egetræsfade og tobaksnoter. I smagen er vinen frisk med stor personlighed, men stadig meget i imødekommende vin med sin friske frugtagtige smag med en god afrundet tannien. Denne vin kan let drikkes til mad, eller bare som et godt glas i selskabelig sammenhæng.

Bardos - Reserva (Mitica)
  • På tilbud!
Vis her Quick View

Bardos - Reserva (Mitica)

1.110,00 kr.
129,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Druer fra vinstokke med lavt udbytte og 16 måneder på fransk eg er grundstenene for denne fantastiske reserva. Tim Atkin har givet den 96 point, så det er ikke kun os der mener at vi har at gøre med en vin af meget høj kvalitet. Lillebror Romantica Crianza er også blevet godt belønnet af Tim Atkin og vi anbefaler at man prøver dem begge.

Corona de Aragon Club de... Corona de Aragon Club de...
Vis her Quick View

Corona de Aragon Club de...

954,00 kr.
159,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

En begrænset udgave, hvor vi har købt en tønde som bliver tappet og leveret specifikt til La Cuenta Vinos. Der tappes 252 flasker, som alle er nummererede.

Duft af røde frugter og en smule kakao og specielt de røde frugter kommer til udtryk i smagen. God syre og bløde tanniner og meget krop.

Bardos Romantica - Verdejo
  • På tilbud!
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Verdejo

594,00 kr.
79,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

En af vores meget populære vine. Den er nem at drikke, så den ryger hurtigt ned og kan derfor være lidt farlig. Den er høstet om natten under 15 grader, så varmen om dagen ikke påvirker druen og begynder at gære for tidligt.

Hacienda Lopez de Haro – 30...
Vis her Quick View

Hacienda Lopez de Haro – 30...

2.130,00 kr.
355,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Dette er en årgang 2008, som har ligget på franske egefade i 30 måneder. Druerne er specielt udvalgte og det giver til sammen en vin, der er værd at sætte sammen med de bedste stykker kød. Læn dig tilbage og nyd den.

Bardos Romantica - Crianza...
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Crianza...

897,00 kr.
299,00 kr. Pr.fl. v/ 3 stk. (150 cl.)

Her har vi at gøre med en af Henriks favoritter. En han selv har drukket en del af og en der ofte serveres for venner og familie. Han opdagede den bare før Tim Atkins. 

Bardos Romántica Crianza fik 94 point af Tim Atkins i 2018 og hele 4,1 stjerne på Vivino, så her er der tale om utrolig god vin til pris, altså en Crianza fra Ribera del Duero og så på dette niveau. Denne storsælgende vin er blandt de bedste crianza-vine fra Ribera del Duero.

Matsu el Picaro - Magnum Matsu el Picaro - Magnum
Vis her Quick View

Matsu el Picaro - Magnum

747,00 kr.
249,00 kr. Pr.fl. v/ 3 stk. (150cl.)

Rubinrød farve med en duft af søde bær og mineraler. God krop og lækre tanniner. Smag af frugt og lakrids som kommer fra de modne druer. En kompleks vin med en moden og lang eftersmag.

Matsu el Recio - Magnum
Vis her Quick View

Matsu el Recio - Magnum

1.185,00 kr.
395,00 kr. Pr.fl. v/ 3 stk. (1,5 l.)

Dette er en korpulent vin, der samtidig har en masse finesse, intens duft med noter af chokolade, sorte frugter og vanille. Smagen rund og silkeagtig. Dette er en vin med meget krop, men samtidig meget let at drikke.

Matsu el Viejo - Magnum
Vis her Quick View

Matsu el Viejo - Magnum

2.085,00 kr.
695,00 kr. Pr.fl. v/ 3 stk. (150 cl.)

Dyb kirsebærrød farve men en duft af sorte bær, krydderier, nødder og stor modenhed. Skøn vin med fløjlstekstur, god struktur og mange tanniner. Lang og vedvarende eftersmag.

M de Murua
Vis her Quick View

M de Murua

2.010,00 kr.
335,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Det er en Rioja, men ikke en Rioja som man husker den fra gamle dage, hvor vinene smagte for meget af træ. Dette er en vin af høj kvalitet og er grunden til, at man igen kan værdsætte Rioja for det gode vindistrikt det er. Det er helt sikkert en vin som ikke skuffer og man kommer tilbage efter mere, når man først har smagt den.

VS Murua
Vis her Quick View

VS Murua

1.110,00 kr.
185,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

"Nøj, den er god, den må være rigtig dyr" var første udsagn, da vi smagte på den. Sætningen var både rigtig og forkert, fordi den er rigtig god, men den er ikke dyr; den smager af flere penge.

Garnacha fosca del priorat
Vis her Quick View

Garnacha fosca del priorat

1.134,00 kr.
189,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Det er Garnacha og den er fra Priorat, så man skal gøre sig umage, hvis man vil lave en dårlig vin ud af den kombination. Det der er sket her er også lige det modsatte, for dette er absolut en vellykket flaske vin.

Murua Reserva
Vis her Quick View

Murua Reserva

1.194,00 kr.
199,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Ganske som sin søster VS Murua, så er dette en fantastisk vin som præsterer igen og igen. Hvis man smager VS Murua ved siden af denne vin, så ville man ikke tro at den kom fra samme område, var lavet af samme type drue og kom fra samme bodega. Det er meget forskellige vine, men begge af meget høj klasse.

Finca la Colina Sauvignon...
Vis her Quick View

Finca la Colina Sauvignon...

1.194,00 kr.
199,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

De første stammer af den ædle udenlandske sort Sauvignon Blanc blev plantet i Rueda i 1980 -sammenfaldende med oprettelsen af ​​D.0.- og det var i den smukke Finca La Colina, ejet af Vinos Sanz. Denne vin kommer fra et udvalg af de ældste Sauvignon Blanc vinstokke (100% monosort), lavet med særlig omhu for at opnå en vin, der udtrykker den brede vifte af aromaer og smage, der er typiske for denne drue, så tæt på tropiske frugter.