Filtrér efter

Druer
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Liste over varer efter mærke Bodegas Solterra

Alto de los Zorros 10 meses
Vis her Quick View

Alto de los Zorros 10 meses

135,00 kr.

Dette er muligvis en af de vine vi fører, som har den bedste relation pris-kvalitet. Dette er en vin af utrolig høj klasse og man skal op i et ret høj prisniveau, for at finde vine i samme kategori. Forfatterne af denne vin er Bodegas Solterra og så ved vi, at der er tale om kvalitet. De formår at fremtrylle det ene mesterværk efter det andet og i dette prisleje er det bare utroligt, at man kan få en vin på dette niveau.

Altos de los Zorros crianza
Vis her Quick View

Alto de los Zorros crianza

199,00 kr.

Denne vin er bare skøn. Den kan drikkes alene, med mad, med venner, til fest eller en helt almindelig aften, for den er altid god. Det er svært at bestemme hvilken man bedst kan lide af AZ-vinene. 

Kent er helt vild med AZ autor, som muligvis er en af hans favoritvine i hele verden.

Henrik kan godt lide AZ crianza. Han lavede en vinsmagning med vennerne og det var Crianza der var flest der syntes om.

AZ 10 meses er en af de vine der har bedst relation pris-kvalitet, så man må selv prøve dem og se hvad det er man synes om.

Der er selvfølgelig også Solterrior, men her snakker vi en helt anden klasse af både kvalitet og pris. Der skal vi sammenligne med en vin som Flor de Pingus.

Men lige meget hvilken af vinene du vælger, så er du sikker på at du får en rigtig god vin.

Alto de los Zorros autor. Spansk rødvin
Vis her Quick View

Alto de los Zorros - Autor

275,00 kr.

Alto de Los Zorros (AZ) Autor er en af Kents absolutte favoritter.

Denne vin er svær at definere, for den er dejlig, skøn, rund, dyb og generelt bare en masse fantastiske ting, som der ikke er plads til at skrive her. Det er vinen man bruger, når man skal imponere på en første date, når man møder svigerfamilien, når man giver en gave som tak for hjælpen, for den skuffer aldrig. Det er vinen som alle synes rigtig godt om og den har masser af wow-factor. (Det er Kent, der har skrevet beskrivelsen her, så man lægger måske mærke til lidt ekstra entusiasme her)

Solterroir
Vis her Quick View

Solterroir

699,00 kr.

Her står vi overfor en absolut helt umådelig sensationel vin. Det er Bodegas Solterras flagskib og den er i en klasse for sig selv og bør kun sammenlignes med de største spanske vine. Druerne kommer fra vinstokke der er over 50 år gamle og der produceres under 3000 flasker af denne årgang 2012. Vi taler om en vin på niveau med Flor de Pingus, men den koster kun tæt det halve.

Bodegas Solterra ved vi er lig med høj kvalitet i alle deres produkter. Man får altid et godt glas vin, når man åbner en af deres flasker. Så hvis man ønsker en mere økonomisk flaske vin fra denne vingård kan man prøve deres AZ linje eller Fuente Nogal.