• På tilbud!
  • Pakke

Valentin og hygge kasse. Gratis fragt på denne vare

449 kr.

I stedet for 602 kr.

Inkl. moms

Denne pakke indeholder

Antal
Der er få flasker tilbage på lager.
15 Varer

Så er der vin til Valentinsdag og en hyggelig lørdag aften.

Denne kasse indeholder:

Til Valentinsdag.

1 fl Bornos Semo Seco

God mousserende vin med tilpas afbalanceret mellem surhed og sødmen. Vinen er en intens vin med duft af mynte og modne æbler. Farven er flot strågul med fine bobler

1 fl Castillo de Monjardin Rosé

En frisk og meget aromatisk rosévin med duft og smag af røde frugter og bær. Den er nem at drikke og passer perfekt til varme sommeraftner på terrassen. En vin der passer til stort set alle ganer. 

1 fl Castillo de Monjardin Pinot Noir

Castillo de Monjardín Pinot Noir El Cerezo er en blød, elegant og delikat vin. Friske røde frugter med noterne af vanilje. Tanninen er let og surheden velafbalanceret.

Til en hyggelig lørdag aften.

1 fl Fuentnogal Verdejo

Den let gule hvidvin har en skøn aroma af grønne æbler, nødder og mandelblomst. Smagen er frugtig med smag af æble og fersken og har en mild bitter eftersmag, som er karakteristisk for denne drue.

1 fl Fuentnogal Roble 

Denne tempranillovin har ligget på fad i 4 måneder og har en meget intens duft af røde bær, lidt træ, sort peber, chokolade og kakao. Den er nem at drikke og bærsmagen går igen med en let krydret smag.

1 fl Guelbenzu Vierlas

Den dufter af sorte bær, blomster og krydderier. Smagen har dybe men er frisk og frugtig med smag af sorte bær, kakao og mynte. Der er frisk, fræk og forførende.

På denne vare er der GRATIS fragt hjem til din dør med Danske Fragtmænd

9876
15 Varer

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)