• Pakke

Toro kassen

Denne pakke indeholder

999,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-2 dage
Antal
Der er få flasker tilbage på lager.

Matsu el Picaro

Rubinrød farve med en duft af søde bær og mineraler. God krop og lækre tanniner. Smag af frugt og lakrids som kommer fra de modne druer. En kompleks vin med en moden og lang eftersmag.

Matsu el Recio

I glasset er vinen flot klar rubinrød. I næsen er der chokolade, sorte frugter, lidt vanilje og en god portion fad. I munden opleves vinen blød og rund, fadet trænger igennem uden at være markant, det ligger sig flot i baggrunden på en yderst behaglig måde, der er små noter af dild, chokolade, tobak og sorte frugter. En meget behagelig vin at drikke, samtidig med at den har masser af power og noget at byde på. Og som de andre i Matsu serien så der her tale om en vin som gerne må få lidt modstang fra noget kød, salat er den ikke til.

Matsu el Viejo

Takket være de gamle stokke på 100-130 år gives der et lavt udbytte, men til gengæld masser af kraft og smag i druerne. Her er der tale om en virkelig velsmag vin med masser af dybde og tyngde, men vi er med Matsu el Viojo også helt oppe i toppen af denne fantastiske serie. I glasset har vinen en flot dyb kirsebærfarve med violette kanter. I næsen fremtræder noter af mørke bær, peber, tobak og lakrids. I munden er vinen stor, fylding og rund på en rigtig behagelig måde, dens tanniner er velafbalanceret og ikke overdreven, der er noter af læder, tobak, eg, lidt vanilje og dild. Dette er helt klart en vin som vil imponere mange. Husk at denne vin har det bedst med de store bøffer og gryderetter.

Elias Mora Roble

Ung vin der smager af mere end den er. Med Elias Mora Roble får du en skøn Toro vin med masser af fylde, med afpasset runding og let syre. Farven er flot kirsebærrød med lilla kant. I næsen er vinen intens med noter af skovbær, strejf af lakrids og træ fra de 6 måneder på amerikanske fade. I munden opleves vinen cremet og kraftig, med en let syre det passer godt sammen med strejfet af vanilje og den taninner. Alt i alt er dette en rigtig skøn vin fra Elias Mora til en pris hvor alle kan være med. Skal du sætte mad til denne vin så er paletten stor, som det meste spanske så passer denne selvfølgelig også til tapas, rødt oksekød, gryderetter, Jamon skinke mm.

Elias Mora Crianza

Kompleks og fyldig rødvin fra et af Spaniens topvinhuse. Elías Mora Crianza er fremstillet af Tinta de Toro druer (Tempranillo) som er lagret i 12 måneder på 50 % franske og 50 % amerikanske egetræsfade. Vinen er mørk med flot violet kant. I næsen er der noter af modne sorte frugter samt en let sødme fra fadende. I munden er den kraftig med masser af udtryk, det velafbalanceret fad, et strejf af vanilje samt masse af sorte bær

Elias Mora Descarte

Denne vin stammer fra stokke på over 50 år, her er der tale om top bodega Elias Mora fra Toro. Descarte symbolisere de kort som man ikke kan bruge og derfor lægger til side, og det er faktisk det der er sket med druerne til denne vin. På et bestemt sted på vinmarken er druerne markant anderledes, derfor har bodegaen i flere år ikke kunne finde den optimale måde at bruge druerne på. Men ved et tilfælde blev Descarte fremstillet. Dette er en vin du ikke bør snyde dig selv for at prøve. Med en score på 4,3 på Vivino og 94 piont i Wine Advocate, er der her tale om en vin af meget høj standart til en yderst fornuftig pris. I glasset er vinen dyb kirsebærrød med en klar violet kant. I næsen er der jord, sorte bær De 12 måneder på franskefade giver vinen et dejligt blødt strejf af eg med lette noter af vanilje og mørke frugter og bær. Vinen er frisk og ren i smagen og bør nydes ved en tamperatur på 16 - 18ºC.

10 Varer