• Pakke

Hvidvins kassen

Denne pakke indeholder

779,00 kr.

I stedet for 782,00 kr.

Inkl. moms Leveringstid 1-2 dage
Antal
Der er få flasker tilbage på lager.

Anayón Chardonnay

Vinen er kåret som den bedste spanske fadlagret hvidvin i 2021 af Guía vinos gourmets. Vi kan kun tilslutte os denne kåring. Vinen er intet mindre en fantastisk! Med sine 6 måneder på amerikanske er der her tale om en hvidvin som er dejlig cremet og silkeblød på ganen. Farven er lys citronfarvet. I næsen er der noter af citrusfrugter og tropiske frugter. I munden er vinen frisk og med aromaer fra hvide blomster som kaprifolie og mandelblomst, tropiske frugter som ananas og mango med et hint af vanilje, sammen med egetræet. En lækker hvidvin som vil stå godt sammen med fed grillet fisk og lyst kød.

Anayón Macabeo

Endnu et pletskud fra Anayón. Det er muligt at Cariñena ikke er så anderkendt som andre vinområder i Spanien, men de forstår altså at lave vine af højeste kvalitet og så er prisen rigtig god. Vi har derfor valgt at tage 2 hvidvine fra Anayón med i din hvidvinskasse. Denne vin har været på fad i 6 måneder på amerikanske fade, lige som Anayón Chardonnay har, men denne hvidvin har mindre fad i mund og næsen, den har heller ikke fedmen som der er i Anayón Chardonnay, faktisk er den lidt en modsætning, for denne vin er frisk og frejdig, masser af grønne æbler, citrus og mynte, en flot balance mellem syren og sødmen. Og selv om den ikke er lige så stor i kroppen som Chardonnay så er der stadig masser af krop i denne vin. En oplagt sommervin til spisning på terrassen

Palacio De Bornos, Sauvignon Blanc

Dette er en rigtig god Sauvignon Blanc, hvor hyldeblomsterne springer ud af flasken, når man åbner den. Åh, hvor er den bare skøn!  Der er ingen skuffelse at spore når man smager på denne hvidvin.  Den er frisk og sød og har en flot let gul farve. Duften af tropisk frugt og hyldeblomst er skøn og man kan dufte til den mange gange og bare nyde det. Den skønne og behagelige smag har power, men er en god syre og er bare meget velafbalanceret.

Robalíno Albariño

Skøn Albariño fra Rias Baixas, en vin der er perfekt til en dag på terrassen. Vinen er flot strågul og klar. I næsen opleves der skønne noter af citrusfrugter orangeblomster, fersken, og grønne abrikoser samt maritime mineraler. I smagen er det grønne æbler, kvæde, hyldeblomst og citrus der dominerer, den er derfor også oplagt på terrassen hvor den skal nydes godt kølig. Robalíno er flot afrundet imellem syre og sødme.

Señorio De Robiós Albariño

Denne Albariño kommer fra samme hus som Robalíno, men modsat Robalíno er der her tale en vin der er mere rund i teksturen, der er skruet ned for citrusfrugterne, i stedet er der skruet op for cremet fornemelse uden at vinen føles fed. Señorio de Robiós vandt i 2020 prisen som den bedste Albariño fra Rias Baixas. I næsen opleves der noter af Grapefrugt, abrikos, urter, græs og et strejf af ananas. I munden er vinen som sagt cremet uden at være fed, den har en svag syre som spiller godt sammen med dens frugtige og runde smag, efter smagen er lang og behagelig

Bardos Romantica - Verdejo

Verdejo Druerne til denne vin er høstet om natten når temperaturen er under 15 grader, derved kan varmen om dagen ikke påvirker druen og begynder at gære for tidligt. I munden opleves Ars Romantica Blanco Verdejo som en hvidvin med god volumen, der er vedholden, tør med god balance og eftersmagen har et strejf af anis. I næsen opleves der aromaer som fersken, citrus og balsamico. Vinen er lysegul med grønne reflekser.

*Trækasse medfølger IKKE

1207
15 Varer