• Pakke

Grill kassen

Denne pakke indeholder

759,20 kr.

I stedet for 824,00 kr.

Inkl. moms
Antal
Denne vare er udsolgt

2 fl. Anayon Chardonnay

Vinen er kåret som den bedste spanske fadlageret hvidvin i 2021 af Guía vinos gourmets. Vi kan kun tilslutte os denne kåring. Vinen er intet mindre en fantastisk! Med sine 6 måneder på amerikanske er der her tale om en hvidvin som er dejlig cremet og silkeblød på ganen. Farven er lys citronfarvet. I næsen er der noter af citrusfrugter og tropiske frugter. I munden er vinen frisk og med aromaer fra hvide blomster som kaprifolie og mandelblomst, tropiske frugter som ananas og mango med et hint af vanilje, sammen med egetræet. En lækker hvidvin som vil stå godt sammen med fed grillet fisk og lyst kød.

2 fl. Buró Crianza

Buró Crianza er lavet på stjernedruen i Ribera del Duero, Tempranillo og det har de gjort rigtig godt. Dette er en vin alle kan lide, den er ikke for stærk, den er ikke for svag, den er lige hvor den skal være. Når du stikker næste i glasset, bliver man mødt af modne bær, vanilje, kanel og kakao. I munden oplever man en vin med dybde, god balance mellem syre og tanniner og en lang eftersmag. En klassevin som stort set alle kan lide og som passer godt til mad fra Weberen.

2 fl. VS Murua

"Nøj, den er god, den må være rigtig dyr" var første udsagn, da vi smagte på den. Sætningen var både rigtig og forkert, fordi den er rigtig god, men den er ikke dyr; den smager af flere penge. Dette er den nyeste vin Murua har udviklet. Det er en coupage blandet af tempranillo, graciano og mazuelo, som er lageret på fad i 16 måneder. Den har en intens duft af modne bær med lidt kakao og violet. Smagen er frugtig med en smule kaffe og har en god volumen. Her er en vin der vil passe perfekt sammen med påske lammet.

*Trækasse medfølger IKKE

1208