- Denne vare er udsolgt

Muga El Andén de la Estación 2016 er en blød rødvin med aromaer af skovfrugter, balsamico noter af lakrids og antydninger til vanilje og toast. På ganen er den saftigt, frugtig og let at drikke. En vin med velafrundede tanniner, velintegreret syre og lang finish.
Vil du prøve Muga Crianzas lille bror. Denne vin er fremstillet af druer fra stokke der senere skal bruges til Muga Crinaza, men som ikke har opnået alderen på 15 år som de skal være før de bruges til den vin. Stokkende står på vinmarker som ligger ved floden Mentes Obarenes i hjertet af Rioja Alta, druerne som er 70% Tempranillo, 20% Garnacha og 10% Mazuelo og Graciano. Vinen modnes i mindst 14 måneder i brugte egetræsfade. Du er ikke i tvivl om at det er Muga der står bag denne vin når du smager den, lige som alle de andre vine fra den snart 90 år gamlel bodega, er der her også lagt masser af flid og viden i vinen. Vinen er frisk og ungdommelig og egnser dig perfekt som en sommervin.
Produktinformation
Macho Man er Casa Rojos første vin og er til med også deres bedst sælgende vin. På etiketten finder du vinsmageren som fremstiller denne lækker vin. Mange mener den smager som han ser ud, en fyldig mand/vin men en rund smag/blød mand. Vinen fremstår med masser smag af røde frugter og en lang silkeblød eftersmag. Duften af friske bær, krydderier og chokolade, en fyldig vin med noter af egetræ fra fadlagringen. Vinen lagrer i nye fransk eg træfade, og derefter i ler amforaer. Skal man stole på eksperterne, så er man helt sikker på en lækker vin oplevelse.
Denne Crianza er født i vinmarkerne i Páramo de Corcos, den højeste region i Ribera del Duero, hvilket betyder, at det om vinteren er frysende koldt, og om sommeren er det varmt som i helvede. Og det er takket være denne termiske svingning, at vinstokkene giver en meget lav produktivitet, men af høj kvalitet, hvilket giver anledning til en fyldig, men silkeblød og elegant vin.
Disse gamle vinmarker med lav produktion, har bl.a. en vingård der er over 60 år beliggende i Moradillo de Roa, i hjertet af Páramo de Corcos, Druerne dyrkes i mere end 900 meters højde på sandet muldjord med småsten på overfladen og lag af ler i dybden.
Denne Crianza er født i vinmarkerne i Páramo de Corcos, den højeste region i Ribera del Duero, hvilket betyder, at det om vinteren er frysende koldt, og om sommeren er det varmt som i helvede. Og det er takket være denne termiske svingning, at vinstokkene giver en meget lav produktivitet, men af høj kvalitet, hvilket giver anledning til en fyldig, men silkeblød og elegant vin.
Disse gamle vinmarker med lav produktion, har bl.a. en vingård der er over 60 år beliggende i Moradillo de Roa, i hjertet af Páramo de Corcos, Druerne dyrkes i mere end 900 meters højde på sandet muldjord med småsten på overfladen og lag af ler i dybden.
Druer fra vinstokke med lavt udbytte og 16 måneder på fransk eg er grundstenene for denne fantastiske Reserva. Tim Atkin har givet den 95 point, så det er ikke kun os der mener at vi har at gøre med en vin af meget høj kvalitet. Lillebror Romantica Crianza er også blevet godt belønnet af Tim Atkin og vi anbefaler at man prøver dem begge. Disse gamle vinmarker med lav produktion, har bl.a. en vingård der er over 60 år beliggende i Moradillo de Roa, i hjertet af Páramo de Corcos, Druerne dyrkes i mere end 900 meters højde på sandet muldjord med småsten på overfladen og lag af ler i dybden.
El Pacto er fremstillet af gamle Tempranillo-vinstokke med en gennemsnitsalder på 70 år, dyrket i Rioja Alta. En økologisk vin født ud fra en gentlemen's agreement. Mellem naturen, indsatsen fra mænd og vores forfædre.
En Tempranillo, der i smagningen viser frugt og en perfekt balance mellem syre og struktur. En fantastisk vin, der klart kan anbefales.
Kompleks og fyldig rødvin fra et af Spaniens topvinhuse. Elías Mora Crianza er fremstillet af Tinta de Toro druer (Tempranillo) som er lagret i 12 måneder på 50 % franske og 50 % amerikanske egetræsfade. Vinen er mørk med flot violet kant. I næsen er der noter af modne sorte frugter samt en let sødme fra fadende. I munden er den kraftig med masser af udtryk, det velafbalanceret fad, et strejf af vanilje samt masse af sorte bær.
Matsu er en rejse gennem tiden, gennem tre generationer af vinmagere. Ungdom, modenhed og alderdom. En samling, der har taget mere end hundrede år at lave med druer fra århundreder gamle vinstokke, den visdom, der er arvet fra generationer og de ældste teknikker.
Matsu El Picaro er fremstillet at Tinta de Tore som er den lokale udgave af Tempranillo druen i området Toro. Denne vin er dyrket efter biodynamiske metode og stokkende der er brugt til denne vin er mellem 50 og 70 år gamle. Denne vin har i modsætning til de andre vine i serien gæret 3 måneder på cementbeholder, her er har temperaturen ikke fået lov til at overstige 24 ºC hvilket gør vinen bevare sin friskhed og sit ung i udtrykket, hvilket passer godt til vinen navn som oversat betyder ”den lille gavtyv”.