• Denne vare er udsolgt

Muga Reserva Seleccíon Especial

På næsen er det komplekst med antydninger af modne røde og sorte frugter, antydninger af sort peber og et subtilt strejf af cremet og røget eg, flot efterfulgt af noter af kaffe og mentol. På ganen er den glat og elegant, den udvikler sig med et optimalt volumen, hvilket resulterer elegant og harmonisk i mellemganen med antydninger af modne røde frugter og krydderier. Det fremhæves af en kraftig garvestruktur og frisk syre.

3.660,00 kr. pr. kasse

305,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk.

Inkl. moms
Antal kasser
Denne vare er udsolgt

Som navnet antyder er der her tale om en vin der er fremstillet på særlig udvalgte druer fra gamle stokke. Muga Reserva Especial er fremstillet af 70% Tempranillo, 20% Garnacha, 7% Mazuelo og 3% Graciano som har vokset på ler-kalkholdige tertiære terrasser på skråningerne af Montes Obarenes og Sierra Cantabria.

Gæringen sker via naturlig gæring fra druerne, efter gæringen lageres druesaften på store trætanke hvor de opbevares i 6 måneder, efter de 6 måneder tappes vinen over på franske egetræsfade fra Muga´s egne bødker, her opbevares de i 26 måneder før de filtreres med frisk æggehvide inden de tappes på flasker, efter vinen er tappet på flaske opbevares disse i mindst 18 måneder inden de frigives.

Årgangen 2016, er klassificeret som "meget god", den er præget af den store balance, som vinene viser mellem syre og alkoholindhold, deres store aromatiske kvalitet og deres fremragende phenol modning, hvilket giver dem stor dybde og vedholdenhed som vi elsker. Denne Muga Reserva Selección Especial 2016 viser en granat / kirsebærrød farve med et medium lag og flot tæthed. På næsen er det komplekst med antydninger af modne røde og sorte frugter, antydninger af sort peber og et subtilt strejf af cremet og røget eg, flot efterfulgt af noter af kaffe og mentol. På ganen er den glat og elegant, den udvikler sig med et optimalt volumen, hvilket resulterer elegant og harmonisk i mellemganen med antydninger af modne røde frugter og krydderier. Det fremhæves af en kraftig garvestruktur og frisk syre. Denne kraftfulde, men alligevel elegante Reserva byder på et stort aldringspotentiale.

Serveres ved 15-17 gr. vi anbefaler at du åbner vinen 1-2 timer før servering.
Vinen går godt til rødt kød, lam og alle slags vildtretter

Muga
422

Produktinformation

Årgang
2016
Klassificering
Reserva
Drue
70% Tempranillo, 20% Garnacha, 7% Mazuelo og 3% Graciano
Indhold
75 cl
Drikketemperatur
15-17 gr
Tid på fad
26 måneder
Type fad
Fransk eg fra egent bødker værksted
Drikkes med hvilken type mad
Rødt kød, lam og alle slags vildtretter