La Sueca Sangria - 1 Liter

La Sueca er tilbagevenden til nostalgi. En skøn tur til begyndelsen af udskejelser og demokrati i Spanien. Flasken tager os tilbage til sommeren på en campingplads i Benidorm i 70'erne, venners tider og til de første familieferier i overfyldte biler. Det er mindet om de vidunderlige somre koncentreret i en farverig og smuk flaske fuld af blink til tidspunktet for afsløring.

99,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Denne vare er udsolgt

Den store revolution i Spanien i 1960'erne blev ikke gennemført med tanke, men med bikinier. Ankomsten af "de svenske kvinder" var et sandt chok for industrien og moralen i et isoleret og forældet samfund. Deres høje og slanke kroppe, manglede tøj og komplekser, oversvømmede de spanske strande med bikinier og miniskørter og var Spaniens vækkelse til Europa. Vores lækre sangria blev født inspireret af de kvinder på jagt efter sol og sjov, som ubevidst ændrede vores land for altid.

La Sueca er en rød sangria. Den bløde Garnacha på mors side og den rå Tempranillo på fars side. Resultatet er en frisk og frugtig vin macereret med naturlige ekstrakter af appelsin, citron, kanel, fersken, abrikos, lime og andre røde frugter i flere uger i rustfri ståltanke, indtil den får det søde touch, vi leder efter. Efterfølgende tilsætter vi naturlig mostnektar for at give den et sødt og afbalanceret punkt, og voilà!

La Sueca har intensiteten af en sommerkærlighed og friskheden af stranden. En sangria på 11%, kirsebærrød farve, ren og lys. I aroma dominerer kanel, citrusfrugterne af appelsinen og fersken og intensiteten af de røde frugter. Indgangen i munden er frisk, behagelig og sød, og efterlader en intens frugtagtig vinøs smag og en GLAD finish med store bogstaver.

Vi gør det nemt for dig. Grib din kande, tilsæt en liter La Sueca, frugt og is efter behag, og lad balladen begynde. Vores kande er den bedste måde at præsentere en sangria på ved bordet. Det fungerer uden Wifi og uden kabler. Tag den med til stranden, server den på terrassen, stil den midt på bordet og vis Sueca frem.

Der er ingen perfekt sangria, men La Sueca er det bedste udgangspunkt. Vores sangria er basen, hvormed du kan lave din egen ufejlbarlige opskrift. Vær kreativ og tilføj 2 ferskner, et æble og en appelsin for den mest traditionelle smag. For dens mere tropiske version, kombiner den med ananas, lime og muscat druer. Hvis du ønsker at genopfinde sangria, foreslår vi Ginger Sangria: Ingefærlikør, blåbær, jordbær og sodavand for et overraskende resultat. Hvem der ikke risikerer, vinder ikke Gør den til din!

578

Produktinformation

Område
Logroño (La Rioja)
Drue
50% Tempranillo og 50% Garnacha
Indhold
1 Liter