Filtrér efter

Druer
Pris
kr. kr.
Manufacturers
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Nyheder

Der er 8 produkt

Viser 1-8 af 8 element(er)
Muga Prado Enea
  • Ny
Vis her Quick View

Muga Prado Enea

599,00 kr.

Muga Prado Enea Gran Reserva viser en attraktiv, dyb og intens kirsebærrød farve.
I næsen er den straks udtryksfuld og afslører forførende og komplekse aromaer, der er både sarte og meget elegante. Subtile noter af cremet eg blandes med en bred vifte af røde og sorte bær sammen med en antydning af lakrids og toast.
På ganen er vinen glat efterfulgt af en medium krop med en silkeagtig, kødfuld og rund tekstur afbalanceret med en behagelig friskhed. Med sine modne, raffinerede tanniner og fin syre kan denne Gran Reserva nydes i dag, men har potentialet til at ældes i mange år endnu.

Muga Reserva Seleccíon...
  • Ny
Vis her Quick View

Muga Reserva Seleccíon...

398,00 kr.

På næsen er det komplekst med antydninger af modne røde og sorte frugter, antydninger af sort peber og et subtilt strejf af cremet og røget eg, flot efterfulgt af noter af kaffe og mentol. På ganen er den glat og elegant, den udvikler sig med et optimalt volumen, hvilket resulterer elegant og harmonisk i mellemganen med antydninger af modne røde frugter og krydderier. Det fremhæves af en kraftig garvestruktur og frisk syre.

Muga- El Anden La Estacion
  • Ny
Vis her Quick View

Muga- El Anden La Estacion

175,00 kr.

Muga El Andén de la Estación 2016 er en blød rødvin med aromaer af skovfrugter, balsamico noter af lakrids og antydninger til vanilje og toast. På ganen er den saftigt, frugtig og let at drikke. En vin med velafrundede tanniner, velintegreret syre og lang finish.

Muga Rose
  • På tilbud!
  • Ny
Vis her Quick View

Muga Rose

129,00 kr.

Her er roseen der har høstet flotte ratings igennem mange år, og bare fortsætte med det, der er selvfølgelig tale om Muga rosé. Det er en rose der helt sikker går kan gå hen og bliver din sommer favorit! Farven er flot lys laksefarvet, lige som en rose skal være. I næsen opleves der noter fra søde jordbær, abrikos, rosenblomst og citrusfrugter, og et let strejf af vanilje, med sit blend af Garnacha, Viura og Tempranillo byder Muga virkelig på mange lækre noter I munden opleves Muga Rosé som en behagelig Rund og frisk vin med friske og behagelig syre med en let tørhed. Alt i alt en lækker ros fra Rioja der har fået 25 dage på fade, hvilket gør den rund og let cremet, men stadig frisk og egner sig derfor godt til sommervarmen.

Vinmandens overraskelse - 6...
  • Ny
Vis her Quick View

Vinmandens overraskelse - 6...

500,00 kr.

I denne kasse får du 6 flasker lækker vin som er sammensat af vores vinmand. Kassen indeholder 2 hvid, 2 rose og 2 flasker rødvin. Er der en vintype du ikke ønsker skal det oplyses i kommentarfeltet når du betaler. I denne kasse vil du altid få vin for mindst 600 kr i vejl pris,  Glæd dig til en lækker overraskelse.

Vinmandens overraskelse - 3...
  • Ny
Vis her Quick View

Vinmandens overraskelse - 3...

250,00 kr.

I denne kasse får du 3 flasker lækker vin som er sammensat af vores vinmand. Kassen indeholde en hvid, en rose og en flasker rødvin. Er der en vintype du ikke ønsker skal det oplyses i kommentarfeltet når du betaler. I denne kasse vil du altid få vin for mindst 300 kr i vejl pris. Glæd dig til en lækker overraskelse.