• På tilbud!

PSI 2017 - Forudbestilling

Normal pris 289 kr.
Din pris 229 kr.
Inkl. moms

Er det nødvendigt at beskrive denne vin? Peter Sisseck og Dominio de Pingus står bag, så ved man at vi snakker om en kvalitetsvin. PSI en af de kun tre vine, som de producerer og dette er den billigste, men der er stadig tale om et kvalitetsprodukt, som selv de bedste vine fra andre vingårde, har svært ved at hamle op med. 

Denne vin sælges som forudbestilling. Når du har købt vinen modtager du et gavekort på de flakser du har bestilt. Har du også købt Flor de Pingus 2017 og Pingus 2017 kommer de på samme gavekort, medmindre du ønsker vinen delt ud på flere gavekort. Du kan derfor med fordel også give vinen som gave allerede nu, og modtageren bliver blandt de første der modtager vinen når den bliver frigivet.

Du kan se alle vores vine fra Peter Sisseck her

Antal
Forudbestilling. Ankommer i okt/nov 2019

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

PSI består af Tempranillo og en smule Garnacha. Årgang 2016 er den bedste PSI der endnu er lavet, derfor er vi selvfølgelig også spændte på hvad årgang 2017 bringer, men vi kan bestemt ikke forstille os at vi bliver skuffet. Som altid har Peter Sisseck lavet et kvalitetsprodukt og det er en skøn aroma der møder dig, når du stikker næsen i glasset. Du får først tæsket en duft af mørke bær op i næsen, hvorefter du får lidt røde bær, tobak, peber og vanilje. Altså en ret kompleks aroma, som man kan nyde længe. 

Den har medium+ fylde og god balance med gode tanniner og frisk syre. Meget forførende og den bliver mere forførende for hver tår, for den har nemlig brug for at ånde, før man drikker den. Lad den gerne stå 30 minutter.

Den kan klare de tunge sager som, rødt kød, grillet kød, serranoskinke og stærk ost.

254
2019-10-31

Produkt information

Årgang
2017
Område
Ribera del Duero
Drue
Tempranillo
Indhold
75 cl
Alkohol
14%
Drikketemperatur
15-17 ºC
Tid på fad
18 måneder
Drikkes med hvilken type mad
Rødt kød, oste, lam, pate og foie gras.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)