3Liter - PSI 2017 - Udsolgt

1.199 kr.
Inkl. moms

Er det nødvendigt at beskrive denne vin? Peter Sisseck og Dominio de Pingus står bag, så ved man at vi snakker om en kvalitetsvin. PSI en af de kun tre vine, som de producerer og dette er den billigste, men der er stadig tale om et kvalitetsprodukt, som selv de bedste vine fra andre vingårde, har svært ved at hamle op med. 

Du kan se alle vores vine fra Peter Sisseck her

Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

PSI består af Tempranillo og en smule Garnacha. Årgang 2016 er den bedste PSI der endnu er lavet, derfor er vi selvfølgelig også spændte på hvad årgang 2017 bringer, men vi kan bestemt ikke forstille os at vi bliver skuffet. Som altid har Peter Sisseck lavet et kvalitetsprodukt og det er en skøn aroma der møder dig, når du stikker næsen i glasset. Du får først tæsket en duft af mørke bær op i næsen, hvorefter du får lidt røde bær, tobak, peber og vanilje. Altså en ret kompleks aroma, som man kan nyde længe. 

Den har medium+ fylde og god balance med gode tanniner og frisk syre. Meget forførende og den bliver mere forførende for hver tår, for den har nemlig brug for at ånde, før man drikker den. Lad den gerne stå 30 minutter.

Den kan klare de tunge sager som, rødt kød, grillet kød, serranoskinke og stærk ost.

193

Produkt information

Årgang
2017
Område
Ribera del Duero
Drue
Tempranillo
Indhold
300 cl
Alkohol
14%
Drikketemperatur
15-17 ºC
Tid på fad
18 måneder
Drikkes med hvilken type mad
Rødt kød, oste, lam, pate og foie gras.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)