Flor de Pingus 2019 - Forsalg

Det er Flor de Pingus!!! 

Skal du have besøg af dronningen eller prinsen, har du vundet i lotto eller fylder du 100 år, så er dette vinen til lejligheden!

Der kan ikke siges meget om denne vin, andet end at man skal prøve den mindst én gang i livet.

Når du har lavet bestillingen, modtager du et gavebevis på de vine du har bestilt. Den oplyste pris er dagsprisen og stiger jo tættere vi kommer på frigivelsen, så jo før du køber, jo billigere får du vinen.

799,00 kr.
Inkl. moms
Antal
FORSALG - Vi forventer at vinen ankommer i slutningen af 2021

Flor de Pingus 2019 kan nu forudbestilles – Levering forventes slut 2021

Når du har lavet bestillingen, modtager du et gavebevis på de vine du har bestilt. Den oplyste pris er dagsprisen og stiger jo tættere vi kommer på frigivelsen, så jo før du køber, jo billigere får du vinen.

Flor de Pingus 2019. 

For mange er Flor de Pingus den opnåelige top vin fra Peter Sisseck / Pingus, men det dækker helt bestemt også de flestes behov for store vine. Og det er helt bestemt også en vin du godt kan tillade dig at diske op med til de store anledninger, her vil ingen blive skuffet og wow-effekten vil være stor. 

Vinen er stor, dyb og rund, med noter af kaffe, vanilje, riste brød, sort bær og lakrids vil den helt sikkert behage dine smagsløg. Og som det er med størstedelen af de spanske vine er denne selvfølgelig lavet på 100% Tempranillo.

Vinen gærer først på store træfade ved en naturlig gæring, derefter kommer vinen ud på nye Franske fade, og fade der har været brugt en gang til den rigtige Pingus. Mange tor angiveligt at Flor de Pingus er anden vinen af Pingus, dette er ikke tilfældet, Flor de Pingus er lavet på druer der vokser på andre marker i Ribera del Duero end dem der bruges til Pingus. Typisk modtager Flor de Pingus 95 til 98 point af Robert Parker, her er det ofte den Spanske anmelder Jay Miller der står for anmeldelse og med den høje score gentagende gange og set i forhold til pris og scoren som Pingus modtager, har Jay Miller udnævnt Flor de Pingus til den nok bedste vin set på pris/kvalitet. Skal du have fuld nydelse ud af vinen bør du vente til den er 5 år, herefter kan den sagtens gemmes de 20 år under de rigtige forhold.

306

Produktinformation

Årgang
2018
Område
Ribera del Duero
Drue
Tempranillo
Indhold
75 cl
Tid på fad
14 måneder
Type fad
Nye franske egetræsfade og brugte fade fra Pingus
Drikkes med hvilken type mad
Oksekød, rødt kød, lam, gris