Crusoe Treasure Sea Soul 4

I denne udgave får du en vin der har været lagret normalt på et lager, og en vin der har været lagret på havbunden, så man kan sammenligne smagen. Begge vine er fra samme nye franske fade hvor vinen har nydt 14 måneder inden den ene bliver sænket ned på 20 meters dybde i 15 måneder. Så her er altså tale om 2 flasker der er ens og alligevel forskellig da den eneste forskel er at den ene har modnet på havetsbund mens den anden har lagt og villet på en mørkt lager.

799,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-2 dage
Antal
Der er få flasker tilbage på lager.

Sea Soul nº 4 tilbyder os en undervandsvin, som har været stuvet væk på havets bund i det cantabriske hav. Her har vinen ligget på 20 meter dybde og i totalt mørke i 15 måneder. Denne opbevaring udføres med kontinuerlig overvågning af sensorer og kameraer, der styrer processen i alle døgnets timer. Undersøgelser foretaget af velkendte laboratorier og oneologer bekræfter vinens ekstraordinære karakter efter denne unikke vinalderingsproces. Vinen produceres kun i en meget begrænset mængede Under vandet vugges vinens bedste egenskaber frem ved en konstant temperatur og uden lys.

Farven er kirsebærrød. Munden er elegant, frisk med en velintegreret surhed. I næsen opleves der noter af blomster, røde frugter, tørret frugter og nødder samt lakrids.

Crusoe Treasure
1
1 Enhed

Produktinformation

Drue
Syrah
Indhold
75 cl
Alkohol
14%
Drikketemperatur
12 - 14 °C
Tid på fad
14 måneder
Type fad
Fransk egetræ
Drikkes med hvilken type mad
Oksekød, kalvekød, pasta og fjerkræ.