Matsu el Recio

I glasset er vinen flot klar rubinrød. I næsen er der chokolade, sorte frugter, lidt vanilje og en god portion fad. I munden opleves vinen blød og rund, fadet trænger igennem uden at være markant, det ligger sig flot i baggrunden på en yderst behaglig måde, der er små noter af dild, chokolade, tobak og sorte frugter. En meget behagelig vin at drikke, samtidig med at den har masser af power og noget at byde på. Og som de andre i Matsu serien så der her tale om en vin som gerne må få lidt modstang fra noget kød, salat er den ikke til.

1.194,00 kr. pr. kasse

199,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Inkl. moms Leveringstid 1-2 dage
Antal kasser

Lige som Picaro og Viejo er Matsu el Recio også fremstillet på den lokale Tempranillo som i Toro selvfølgelig hedder Tinta de Toro. Druerne til Recio kommer fra stokker som er 90-100 år gamle, så her er tale om ældre stokke med et lavere udbytte end de unge stokke, til gengæld for det lave udbytte er der masser af smag og kraft i druerne hvilket giver en fantastisk god vin. Druerne til El Recio høstes i i løbet af de første 2 uger i oktober, før vinen kommer på træfade, tilbringer de 3 uger på store cement beholder, herefter tilbringer vine 14 måneder på franske fade hvilket giver den en god fadsmag der både er godt til stede uden at over drive. Vinen er tapet ufilterret på flasken. Når du smager vine, vil du opleve at den er blød og silkeagtig på ganen, med en anelse fedme.
Faren som han bliver kaldt af mange af vores kunder, er en hollandsk skuespiller som er bosat i Barcelona, rygterne siger at hver gang han ser en af hans flasker, siger han til det pågældende sted at han har en aftale med bodegaen om at modtage en gratis flaske, dette skulle eftersigende give en del arbejde til Bodega Matsu. 

Bodega Matsu
18
50 Varer

Produktinformation

Årgang
2019
Klassificering
Crianza
Område
Toro
Drue
Tinta de Toro
Indhold
75 cl
Alkohol
14.5%
Drikketemperatur
14 - 16 °C
Tid på fad
14 måneder
Type fad
Fransk eg
Drikkes med hvilken type mad
Oksekød, Lammekød og vildt (rådyr og hjort)