Filtrér efter

Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Albariño

Gaudila Albariño-vin fra Prima Vinia. En hvidvin der vil begejstre dine venner.
  • På tilbud!
Vis her Quick View

Gaudila

149,00 kr.

Lad os endnu engang give et bifald til en Albariño-vin fra Rias Baixas. Gaudila er endnu en af vores utrolige hvidvine, fra det der må betegnes som hvidvinenes eventyrland i Spanien. I Galicien trylles der med hvidvine, af et exceptionelt høj niveau og dette er en af de rigtig gode.

La Fillaboa 1898
Vis her Quick View

La Fillaboa 1898

325,00 kr.

Dette er en hvidvin af absolut højeste klasse. Det er utroligt hvor meget smag og elegance man har fået ud af druerne. Det er ikke mindre end det bedste af det bedste blandet med englesang og børneglæde, som man har kommet på flaske. 

Seks år har vinen ligget på ståltank og har trukket smag i mens den har ligget "sobre lías". Det giver en fylde og smag der er meget få andre vine der kan matche.

96 point i Guía Peñin. Meget få hvidvine har fået lige så mange point. 

Robalíno Albarino
Vis her Quick View

Robalíno Albarino

109,00 kr.

Skøn Albariño fra Rias Baixas, en vin der er perfekt til en dag på terrassen. Vinen er flot strågul og klar. I næsen opleves der skønne noter af citrusfrugter orangeblomster, fersken, og grønne abrikoser samt maritime mineraler. I smagen er det grønne æbler, kvæde, hyldeblomst og citrus der dominere, den er derfor også oplagt på terrassen hvor den skal nydes godt kølig. Robalíno er flot afrundet imellem syre og sødme.