Filtrér efter

Druer
Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Mousserende Vin

Palacio de Bornos Brut
Vis her Quick View

Palacio de Bornos Brut

119,00 kr.

Elegant smag, duft, udseende og flaske. Dette er en imponerende flaske brut, lavet på Verdejo-druen og den får en stor anbefaling fra os.

Palacio de Bornos semi seco
Vis her Quick View

Palacio de Bornos semi seco

109,00 kr.

God mousserende vin med tilpas afbalanceret mellem surhed og sødmen. Vinen er en intens vin med duft af mynte og modne æbler. Farven er flot strågul med fine bobler

Palacio de Bornos, Rosado Semi-Seco
Vis her Quick View

Palacio de Bornos, Rosado...

109,00 kr.

Mousserende rosévin til varme sommerdage og til at fejre store begivenheder. Hvis man ikke er til en mere tør champagne eller cava, så er denne mousserende vin lige sagen, da den er mere til den søde side, uden at den er alt for sød. 

Sensum Laxas Espumoso
Vis her Quick View

Sensum Laxas Espumoso

185,00 kr.

Kom an med hvilken som helst champagne eller cava! Dette er en flaske i verdensklasse, som smager fremragende. Ingen over og ingen ved siden af, dette er den absolutte favorit her i virksomheden. Det er boblevand når det er bedst.

Francesc Ricart Cava Brut
Vis her Quick View

Francesc Ricart Cava Brut

129,00 kr.

Francesc Ricart brut cava er fremstillet under de traditionelle Champagnemetode på de bedste cava-druer Farven er svag gul og boblerne er små̊ og diskrete. Duften er frisk og med noter af blomster, honning og et strejf af hvid fersken. I ganen er den yderst behagelig og elegant med en skøn smag af fersken, citrus og med en lille anelse bitterhed. Dette er et rigtigt godt bud på en Cava hvor der er høj kvalitet til prisen.

Muga Conde De Haro Cava Rose
Vis her Quick View

Muga Conde De Haro Cava Rose

258,00 kr.

Direkte presning, gæring i små tanke med temperaturen kontrolleret til 14-15 ° C for at bevare garnacha-frugtens aromatiske intensitet. Når gæringen er færdig, efterlades vinen på sin bærer i 4 måneder for at opnå det større volumen i mundfølelsen, som er yderst vigtig i mousserende vine af fin kvalitet. Efter tirage (trækkes ud i flasker) finder den anden gæring sted i yderligere 4 måneder i flasken ved en temperatur på 12 ° C. Vinen stables vandret en rima i mindst 36 måneder før frigivelsen.