Filtrér efter

Klassificering
Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Husk at melde dig ind i vores kundeklub

Merlot

Castilo de Monjardin - Crianza
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin -...

1.260,00 kr.
105,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Denne blend er med udvalgte druer af premium Cabernet og Merlot sorter med aromatiske og frugtagtige typeegenskaber af Tempranillo. Aldret i 12 måneder på egetræsfade og derefter 12 måneder i flasken hvilket øger vinens struktur og raffinerede tanninen. og Intense rubinrød farve, det er en meget afbalanceret og elegant vin i munden. Let krydre noter, læder og eukalyptus og moden frugt.

Hacienda Monasterio 2019
Vis her Quick View

Hacienda Monasterio 2019

2.394,00 kr.
399,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Vi ved godt hvad der sker, når Peter Sisseck røre ved noget der har med vin at gøre. I Ribera del Duero startede han hos Hacienda Monasterio og fik allerede dengang skabt noget helt specielt. Han er ikke længere på Hacienda Monasterio, da han jo har startet sin egen Bodega, men vinene er stadig gode. 

En Crianza som denne her er bare rigtig god vin til rimelige penge. 

Pagos de Araiz, Crianza
Vis her Quick View

Pagos de Araiz, Crianza

630,00 kr.
105,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Her er en vin der smager af meget mere end den koster. En skøn coupage fra Navarra. Selvom vinen ikke endnu er certificeret økologisk, så bruger vingården produktionsmetoder, som er miljøvenlige og de arbejder på at få det økologiske mærke på deres flasker.

Aroa Jauna Crianza - økologisk
Vis her Quick View

Aroa Jauna Crianza - økologisk

594,00 kr.
99,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Aroa Jauna er en økologisk rødvin der er moderne, let og elegant. I munden er den frugtagtig med en velafbalanceret friskhed. Tanninerne er smidige og med silkeagtig struktur og en lang eftersmag. I næsen opleves der modne røde frugter som blommer, kokos og et strejf af tørrede blade. Vinmarken hvor druerne er plukket, er aldrig blevet behandlet med kemiske produkter.