Filtrér efter

Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Verdejo

Bardos Romantica - Verdejo
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Verdejo

99,00 kr.

En af vores meget populære vine. Den er nem at drikke, så den ryger hurtigt ned og kan derfor være lidt farlig. Den er høstet om natten under 15 grader, så varmen om dagen ikke påvirker druen og begynder at gære for tidligt.

Raimun Verdejo
  • På tilbud!
  • -50,00 kr.
Vis her Quick View

Raimun Verdejo

49,00 kr. 99,00 kr.

Frisk og lækker hvidvin der bestemt ikke vil skuffe dig. Denne vin er lavet på 90% Verdejo og 10% Sauvignon Blanc som er dejlig frisk og frugtig og egner sig godt til et glas på terrassen eller sammen med lette retter af lys fisk og skaldyr. Raimun fremstilles af Bodega Sinforiano som også står bag ved vores meget populære rose Quelías.

Bornos Verdejo
Vis her Quick View

Bornos Verdejo

95,00 kr.

Let gul farve med grøn farvetone. I næsen har den skønne intens blomsteraroma. I munden er den frugtig med en sprød syre.

Protos Verdejo
Vis her Quick View

Protos Verdejo

109,00 kr.

En fremragende hvidvin, med en perfekt balance mellem frugt, alkohol og syre. Farven er Lysegul stråfarve med grønne antydninger, der afspejler dens ungdom. I næsen finder du Aromaer af tropiske frugter (ananas) og citrusfrugter dukker først op sammen med hvide frugter (æble) og urter, såsom buksbom og fennikel. I munden er er den tør med en fantastisk balance mellem dens friskhed og dens syre. Protos Verdejo har en flot struktur med en lang finish.