Filtrér efter

Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Verdejo

Bardos Romantica - Verdejo
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Verdejo


99,00 kr.
99,00 kr. Pr.fl.

Vinmarker i Rueda og La Seca, beliggende på jord, der er vanskelig at dyrke på grund af dens ujævnheder. Dette kompenseres af en meget god beluftning og isolering af planten, der er med til at producere denne fantastiske vin.

En af vores meget populære vine. Den er nem at drikke, så den ryger hurtigt ned og kan derfor være lidt farlig. Den er høstet om natten under 15 grader, så varmen om dagen ikke påvirker druen og begynder at gære for tidligt.

Séptimo Sentido verdejo
Vis her Quick View

Séptimo Sentido verdejo


79,00 kr.
79,00 kr. Pr.fl.
Montesol Verdejo
Vis her Quick View

Montesol Verdejo


110,00 kr.
110,00 kr. Pr.fl.

Den fremherskende sort, der dyrkes, er D.O. Rueda, Verdejo, giver os denne storslåede vin. Druerne kommer fra Vinos Sanz' mest fremragende parceller i landsbyen La Seca i Valladolid.

En bleg, strågul vin med grønlige højdepunkter. Viser rene og delikate aromaer med elegante frugtagtige noter og antydninger af anis. Frisk, glat og meget afbalanceret på ganen.

Finca la Colina Verdejo
Vis her Quick View

Finca la Colina Verdejo


149,00 kr.
149,00 kr. Pr.fl.

Med druer fra udvalgte gamle vinstokke placeret på Finca La Colina, ejet af Vinos Sanz, er denne højkvalitets enkeltsort Verdejo lavet, der får os til at opdage alle nuancerne i den storslåede indfødte sort af D.O. Hjul. En eksplosion af fornemmelser inde i en flaske.