Filtrér efter

Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Husk at melde dig ind i vores kundeklub

Sauvignon Blanc

Palacio de Bornos,...
Vis her Quick View

Palacio de Bornos,...

690,00 kr.
115,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Dette er en rigtig god Sauvignon Blanc, hvor hyldeblomsterne springer ud af flasken, når man åbner den. Åh, hvor er den bare skøn! 

Der er ingen skuffelse at spore når man smager på denne hvidvin. 

Montesol Sauvignon Blanc
Vis her Quick View

Montesol Sauvignon Blanc

1.668,00 kr.
139,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Denne pragtfulde Sauvignon Blanc kommer fra et udvalg af druer, der er håndplukket. Når først druerne er blevet nøje udvalgt i vingården, er vinen lavet på traditionel vis, hvorved den brede vifte af aromaer og smage, der er karakteristiske for denne druesort, så beslægtet med tropisk frugt, bevares.

Med en smuk strågul farve, legemliggør den en stærk intens aroma, som er duftende og frugtig. På ganen er den bred, glat, har en vidunderlig balance mellem syre og alkohol og en vedholdende finish.

Finca la Colina Sauvignon...
Vis her Quick View

Finca la Colina Sauvignon...

1.194,00 kr.
199,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

De første stammer af den ædle udenlandske sort Sauvignon Blanc blev plantet i Rueda i 1980 -sammenfaldende med oprettelsen af ​​D.0.- og det var i den smukke Finca La Colina, ejet af Vinos Sanz. Denne vin kommer fra et udvalg af de ældste Sauvignon Blanc vinstokke (100% monosort), lavet med særlig omhu for at opnå en vin, der udtrykker den brede vifte af aromaer og smage, der er typiske for denne drue, så tæt på tropiske frugter.