Filtrér efter

Druer
Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Husk at melde dig ind i vores kundeklub

Hvidvin

Anayon Chardonnay
Vis her Quick View

Anayon Chardonnay

990,00 kr.
165,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Smag af citron med en aroma af hvide blomster som kaprifolie og mandelblomst, tropiske frugter som ananas og mango med et hint af vanilje. Ganen er cremet med udtryksfuld smag af honning og lime.

La Fillaboa 1898
Vis her Quick View

La Fillaboa 1898

975,00 kr.
325,00 kr. Pr.fl. v/ 3 stk. (75 cl.)

Dette er en hvidvin af absolut højeste klasse. Det er utroligt hvor meget smag og elegance man har fået ud af druerne. Det er ikke mindre end det bedste af det bedste blandet med englesang og børneglæde, som man har kommet på flaske. 

Seks år har vinen ligget på ståltank og har trukket smag i mens den har ligget "sobre lías". Det giver en fylde og smag der er meget få andre vine der kan matche.

96 point i Guía Peñin. Meget få hvidvine har fået lige så mange point. 

Castillo de Monjardin Chardonnay
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin...

1.200,00 kr.
100,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Castillo de Monjardin Chardonnay er en fyldig hvidvin som har fadlageret i nye franske egetræsfade i 6 måneder. Det giver hvidvinen sin elegante lysegule farve med gyldne toner. Det er en hvidvin med struktur og lang gane, med en intens note af modne æbler og citrusfrugter. Vinen har en god afstemningen mellem syre og fedme og har en lang og behagelig eftersmag.

Bardos Romantica - Verdejo
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Verdejo

594,00 kr.
99,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

En af vores meget populære vine. Den er nem at drikke, så den ryger hurtigt ned og kan derfor være lidt farlig. Den er høstet om natten under 15 grader, så varmen om dagen ikke påvirker druen og begynder at gære for tidligt.

Palacio de Bornos,...
Vis her Quick View

Palacio de Bornos,...

690,00 kr.
115,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Dette er en rigtig god Sauvignon Blanc, hvor hyldeblomsterne springer ud af flasken, når man åbner den. Åh, hvor er den bare skøn! 

Der er ingen skuffelse at spore når man smager på denne hvidvin. 

Muga Blanco
Vis her Quick View

Muga Blanco

1.680,00 kr.
140,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Farven er flot halmgul. Den har en slående intens næse med lækre blomsteraromaer, der kommer i forgrunden (hvide blomster, jasmin) sammen med noter af citrusfrugter og grønne æbler. En kompleks og forførende hvidvin.
På ganen er den meget smidig med en følelse af modenhed.
Interessant nok på resten af ​​ganen kommer en skøn mineralitet og friskhed, men udvikler sig
til en livlig, og sprød finish, der også gør vinen til en god partner til mad.
En hvidvin, der vil behage mange typer forbrugere, fra uindviede til purister. Perfekt parring til blandt andet grillede fisk, skaldyr, risretter og selvfølgelig som det perfekte glas til en hyggelig stund.

Castillo De Enériz
Vis her Quick View

Castillo De Enériz

828,00 kr.
69,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Farven er lys citrongul farve. I næsen er den fantastisk aromatisk udtryk med intense aromaer af tropisk frugt, hvid og stenfrugt. I munden denne skønne chardonnay frisk og silkeagtig med minder om tropisk frugt.

Montesol Verdejo
  • Ny
Vis her Quick View

Montesol Verdejo

1.428,00 kr.
119,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Den fremherskende sort, der dyrkes, er D.O. Rueda, Verdejo, giver os denne storslåede vin. Druerne kommer fra Vinos Sanz' mest fremragende parceller i landsbyen La Seca i Valladolid.

En bleg, strågul vin med grønlige højdepunkter. Viser rene og delikate aromaer med elegante frugtagtige noter og antydninger af anis. Frisk, glat og meget afbalanceret på ganen.

Montesol Sauvignon Blanc
  • Ny
Vis her Quick View

Montesol Sauvignon Blanc

1.668,00 kr.
139,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Denne pragtfulde Sauvignon Blanc kommer fra et udvalg af druer, der er håndplukket. Når først druerne er blevet nøje udvalgt i vingården, er vinen lavet på traditionel vis, hvorved den brede vifte af aromaer og smage, der er karakteristiske for denne druesort, så beslægtet med tropisk frugt, bevares.

Med en smuk strågul farve, legemliggør den en stærk intens aroma, som er duftende og frugtig. På ganen er den bred, glat, har en vidunderlig balance mellem syre og alkohol og en vedholdende finish.

Mar de Ons Albariño
  • Ny
Vis her Quick View

Mar de Ons Albariño

1.788,00 kr.
149,00 kr. Pr.fl. v/ 12 stk. (75 cl.)

Denne skønne Albariño er klar gul med strejf af grønt i farven. Intens på næsen med citronsyre, æble og aromatiske urter. Behagelig smag domineret med citrusfrugter og smag af anis og frisk mynte. En forfriskende og mineralsk finish på grund af påvirkning af Atlanterhavet. En dejlig vin, der klart kan anbefales!

Finca la Colina Verdejo
  • Ny
Vis her Quick View

Finca la Colina Verdejo

894,00 kr.
149,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

Med druer fra udvalgte gamle vinstokke placeret på Finca La Colina, ejet af Vinos Sanz, er denne højkvalitets enkeltsort Verdejo lavet, der får os til at opdage alle nuancerne i den storslåede indfødte sort af D.O. Hjul. En eksplosion af fornemmelser inde i en flaske.

Finca la Colina Sauvignon...
  • Ny
Vis her Quick View

Finca la Colina Sauvignon...

1.194,00 kr.
199,00 kr. Pr.fl. v/ 6 stk. (75 cl.)

De første stammer af den ædle udenlandske sort Sauvignon Blanc blev plantet i Rueda i 1980 -sammenfaldende med oprettelsen af ​​D.0.- og det var i den smukke Finca La Colina, ejet af Vinos Sanz. Denne vin kommer fra et udvalg af de ældste Sauvignon Blanc vinstokke (100% monosort), lavet med særlig omhu for at opnå en vin, der udtrykker den brede vifte af aromaer og smage, der er typiske for denne drue, så tæt på tropiske frugter.