Filtrér efter

Druer
Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Hvidvin

Anayón Macabeo
Vis her Quick View

Anayón Macabeo

135,00 kr.

Endnu et pletskud fra Anayón. Det er muligt at Cariñena ikke er så anderkendt som andre vinområder i Spanien, men de forstår altså at lave vine af højeste kvalitet og så er prisen rigtig god. Den har været på fad, men er ikke så fed som Anayón Chardonnay. Denne vin er mere frisk og frejdig.

Anayon Chardonnay
Vis her Quick View

Anayon Chardonnay

165,00 kr.

Smag af citron med en aroma af hvide blomster som kaprifolie og mandelblomst, tropiske frugter som ananas og mango med et hint af vanilje. Ganen er cremet med udtryksfuld smag af honning og lime.

Fillaboa Selección Finca...
  • På tilbud!
Vis her Quick View

Fillaboa Selección Finca...

249,00 kr.

Fillaboa laver hvidvine af høj kvalitet og blandt disse hvidvine, er der et par stykker der skiller sig ud. Fillaboa Selección Finca Monte Alto er en sensationel vin og denne årgang 2018 er specielt god og er blandt de allerbedste til dato. 

La Fillaboa 1898
Vis her Quick View

La Fillaboa 1898

325,00 kr.

Dette er en hvidvin af absolut højeste klasse. Det er utroligt hvor meget smag og elegance man har fået ud af druerne. Det er ikke mindre end det bedste af det bedste blandet med englesang og børneglæde, som man har kommet på flaske. 

Seks år har vinen ligget på ståltank og har trukket smag i mens den har ligget "sobre lías". Det giver en fylde og smag der er meget få andre vine der kan matche.

96 point i Guía Peñin. Meget få hvidvine har fået lige så mange point. 

Castillo de Monjardin Chardonnay
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin...

100,00 kr.

Castillo de Monjardin Chardonnay er en fyldig hvidvin som har fadlageret i nye franske egetræsfade i 6 måneder. Det giver hvidvinen sin elegante lysegule farve med gyldne toner. Det er en hvidvin med struktur og lang gane, med en intens note af modne æbler og citrusfrugter. Vinen har en god afstemningen mellem syre og fedme og har en lang og behagelig eftersmag.

Bardos Romantica - Verdejo
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Verdejo

99,00 kr.

En af vores meget populære vine. Den er nem at drikke, så den ryger hurtigt ned og kan derfor være lidt farlig. Den er høstet om natten under 15 grader, så varmen om dagen ikke påvirker druen og begynder at gære for tidligt.

Tagonius Blanc
Vis her Quick View

Tagonius Blanc

115,00 kr.

En skøn coupage af Malvar, Moscatel de Grano Menudo Allergens og Sauvignon Blanc. Malvar-druen er ret sjælden, så man skal tage chancen for at smage den, når den er der, specielt fordi den er brugt til at lave en vin af så høj kvalitet som denne.

Palacio de Bornos,...
Vis her Quick View

Palacio de Bornos,...

115,00 kr.

Dette er en rigtig god Sauvignon Blanc, hvor hyldeblomsterne springer ud af flasken, når man åbner den. Åh, hvor er den bare skøn! 

Der er ingen skuffelse at spore når man smager på denne hvidvin. 

Bornos Verdejo
Vis her Quick View

Bornos Verdejo

95,00 kr.

Let gul farve med grøn farvetone. I næsen har den skønne intens blomsteraroma. I munden er den frugtig med en sprød syre.

Robalíno Albarino
Vis her Quick View

Robalíno Albarino

109,00 kr.

Skøn Albariño fra Rias Baixas, en vin der er perfekt til en dag på terrassen. Vinen er flot strågul og klar. I næsen opleves der skønne noter af citrusfrugter orangeblomster, fersken, og grønne abrikoser samt maritime mineraler. I smagen er det grønne æbler, kvæde, hyldeblomst og citrus der dominere, den er derfor også oplagt på terrassen hvor den skal nydes godt kølig. Robalíno er flot afrundet imellem syre og sødme.

Muga Blanco
Vis her Quick View

Muga Blanco

140,00 kr.

Farven er flot halmgul. Den har en slående intens næse med lækre blomsteraromaer, der kommer i forgrunden (hvide blomster, jasmin) sammen med noter af citrusfrugter og grønne æbler. En kompleks og forførende hvidvin.
På ganen er den meget smidig med en følelse af modenhed.
Interessant nok på resten af ​​ganen kommer en skøn mineralitet og friskhed, men udvikler sig
til en livlig, og sprød finish, der også gør vinen til en god partner til mad.
En hvidvin, der vil behage mange typer forbrugere, fra uindviede til purister. Perfekt parring til blandt andet grillede fisk, skaldyr, risretter og selvfølgelig som det perfekte glas til en hyggelig stund.

Raimun Verdejo
  • På tilbud!
  • -50,00 kr.
Vis her Quick View

Raimun Verdejo

49,00 kr. 99,00 kr.

Frisk og lækker hvidvin der bestemt ikke vil skuffe dig. Denne vin er lavet på 90% Verdejo og 10% Sauvignon Blanc som er dejlig frisk og frugtig og egner sig godt til et glas på terrassen eller sammen med lette retter af lys fisk og skaldyr. Raimun fremstilles af Bodega Sinforiano som også står bag ved vores meget populære rose Quelías.

Monasterio De Las Vinos...
  • -34,05 kr.
Vis her Quick View

Monasterio De Las Vinos...

44,95 kr. 79,00 kr.

Flot citronfarve, bløde aromaer af meloner og citroner. Den har en let krop og er let at drikke. Et strejf af citron, lime og melon let på ganen.

Castillo De Enériz
Vis her Quick View

Castillo De Enériz

69,00 kr.

Farven er lys citrongul farve. I næsen er den fantastisk aromatisk udtryk med intense aromaer af tropisk frugt, hvid og stenfrugt. I munden denne skønne chardonnay frisk og silkeagtig med minder om tropisk frugt.

Protos Verdejo
Vis her Quick View

Protos Verdejo

109,00 kr.

En fremragende hvidvin, med en perfekt balance mellem frugt, alkohol og syre. Farven er Lysegul stråfarve med grønne antydninger, der afspejler dens ungdom. I næsen finder du Aromaer af tropiske frugter (ananas) og citrusfrugter dukker først op sammen med hvide frugter (æble) og urter, såsom buksbom og fennikel. I munden er er den tør med en fantastisk balance mellem dens friskhed og dens syre. Protos Verdejo har en flot struktur med en lang finish.