Filtrér efter

Druer
Vingård
more... less
Område
Indhold
Pris
kr. kr.
Filter

Vi har glade kunder

"Fint udvalg af kvalitetsvine til en rigtig god pris. Fantastisk serviceniveau og troværdige leveringstider. Jeg er fast kunde."
- Jesper Nielsen

Hvidvin

Anayón Macabeo
Vis her Quick View

Anayón Macabeo

135,00 kr.

Endnu et pletskud fra Anayón. Det er muligt at Cariñena ikke er så anderkendt som andre vinområder i Spanien, men de forstår altså at lave vine af højeste kvalitet og så er prisen rigtig god. Den har været på fad, men er ikke så fed som Anayón Chardonnay. Denne vin er mere frisk og frejdig.

Anayon Chardonnay
  • Ny
Vis her Quick View

Anayon Chardonnay

165,00 kr.

Smag af citron med en aroma af hvide blomster som kaprifolie og mandelblomst, tropiske frugter som ananas og mango med et hint af vanilje. Ganen er cremet med udtryksfuld smag af honning og lime.

La Fillaboa 1898
Vis her Quick View

La Fillaboa 1898

325,00 kr.

Dette er en hvidvin af absolut højeste klasse. Det er utroligt hvor meget smag og elegance man har fået ud af druerne. Det er ikke mindre end det bedste af det bedste blandet med englesang og børneglæde, som man har kommet på flaske. 

Seks år har vinen ligget på ståltank og har trukket smag i mens den har ligget "sobre lías". Det giver en fylde og smag der er meget få andre vine der kan matche.

96 point i Guía Peñin. Meget få hvidvine har fået lige så mange point. 

Heredad de Peñalosa, verdejo. Dejlig frisk Spansk hvidvin
Vis her Quick View

Heredad de Peñalosa, verdejo

99,00 kr.

Bodegas Pascual er rigtig god til rødvine, men de har også lavet en hvidvin der kan stå distancen. Denne Verdejo fra Rueda er en vin der helt klart er værd at prøve. Et valg man ikke fortryder.

Castillo de Monjardin Chardonnay
Vis her Quick View

Castillo de Monjardin...

100,00 kr.

Castillo de Monjardin Chardonnay er en fyldig hvidvin som har fadlageret i nye franske egetræsfade i 6 måneder. Det giver hvidvinen sin elegante lysegule farve med gyldne toner. Det er en hvidvin med struktur og lang gane, med en intens note af modne æbler og citrusfrugter. Vinen har en god afstemningen mellem syre og fedme og har en lang og behagelig eftersmag.

Bardos Romantica - Verdejo
Vis her Quick View

Bardos Romantica - Verdejo

99,00 kr.

En af vores meget populære vine. Den er nem at drikke, så den ryger hurtigt ned og kan derfor være lidt farlig. Den er høstet om natten under 15 grader, så varmen om dagen ikke påvirker druen og begynder at gære for tidligt.

Tagonius Blanc
Vis her Quick View

Tagonius Blanc

115,00 kr.

En skøn coupage af Malvar, Moscatel de Grano Menudo Allergens og Sauvignon Blanc. Malvar-druen er ret sjælden, så man skal tage chancen for at smage den, når den er der, specielt fordi den er brugt til at lave en vin af så høj kvalitet som denne.

Gaudila Albariño-vin fra Prima Vinia. En hvidvin der vil begejstre dine venner.
  • På tilbud!
Vis her Quick View

Gaudila

149,00 kr.

Lad os endnu engang give et bifald til en Albariño-vin fra Rias Baixas. Gaudila er endnu en af vores utrolige hvidvine, fra det der må betegnes som hvidvinenes eventyrland i Spanien. I Galicien trylles der med hvidvine, af et exceptionelt høj niveau og dette er en af de rigtig gode.

Alberto Sanz, Verdejo
Vis her Quick View

Alberto Sanz, Verdejo

95,00 kr.

Skøn verdejo hvidvin der er frisk og perfekt til varme sommerdage på terrassen. Perfekt til fisk, skaldyr, risretter og ost.

Palacio de Bornos,...
Vis her Quick View

Palacio de Bornos,...

115,00 kr.

Dette er en rigtig god Sauvignon Blanc, hvor hyldeblomsterne springer ud af flasken, når man åbner den. Åh, hvor er den bare skøn! 

Der er ingen skuffelse at spore når man smager på denne hvidvin. 

Robalíno Albarino
Vis her Quick View

Robalíno Albarino

109,00 kr.

Skøn Albariño fra Rias Baixas, en vin der er perfekt til en dag på terrassen. Vinen er flot strågul og klar. I næsen opleves der skønne noter af citrusfrugter orangeblomster, fersken, og grønne abrikoser samt maritime mineraler. I smagen er det grønne æbler, kvæde, hyldeblomst og citrus der dominere, den er derfor også oplagt på terrassen hvor den skal nydes godt kølig. Robalíno er flot afrundet imellem syre og sødme.

Muga Blanco
  • Ny
Vis her Quick View

Muga Blanco

140,00 kr.

Farven er flot halmgul. Den har en slående intens næse med lækre blomsteraromaer, der kommer i forgrunden (hvide blomster, jasmin) sammen med noter af citrusfrugter og grønne æbler. En kompleks og forførende hvidvin.
På ganen er den meget smidig med en følelse af modenhed.
Interessant nok på resten af ​​ganen kommer en skøn mineralitet og friskhed, men udvikler sig
til en livlig, og sprød finish, der også gør vinen til en god partner til mad.
En hvidvin, der vil behage mange typer forbrugere, fra uindviede til purister. Perfekt parring til blandt andet grillede fisk, skaldyr, risretter og selvfølgelig som det perfekte glas til en hyggelig stund.